2777
2789

امشب بعد مدت ها دوست قدیمیم پیام داد‌. تلگرامش پروفایل داشت، خودش بود. داشتین حرف می‌زدیم که یک سر رفتم ایتا رو چک کردم. از تلگرام خارج نشدم اما دیدم پروفایلش پرید و بازدید شد خیلی وقت پیش. پیامامون هم هیچ اثری نبود. چیشده یعنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکت کرده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
معمولا اگه بلاک کنه اینجوری میشه

نمیشه یک جور دیگه باهاش ارتباط بر قرار کرد؟ 

آن یک حرفی زد ، منم به شوخی گفتم چشم منو دور دیدید بچه قرتی شدید، می‌خواستم ایموجی خنده بگذارم که رفت

نمیشه یک جور دیگه باهاش ارتباط بر قرار کرد؟  آن یک حرفی زد ، منم به شوخی گفتم چشم منو دور دیدی ...

نه  مگر از پیام رسانهای دیگه یا شماره و اکانت دیگه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
امکانش هست یک جور دیگه باهاش ارتباط برقرار کنم ازش بپرسم چرا بلاک کرده؟

آره با یه خط دیگه میتونی بهش پیام بدی

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

یا دلیت زده یا بلاکت کرده

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹