2777
2789
عنوان

اونایی که کراتین کردن میشه بیان

213 بازدید | 15 پست

بچها یک ماهی هست که کراتین کردم بعد الان بعد از حموم هم موهام ی جورایی چربه یکی دو روز بعدش ک هیچی

کراتین کارم گفت اگه چرب شد موهات کف سرت و شامپو معمولی بزن حالا زدم ولی زیاد تاثیر نداشت پاییناش هم چربه ب کل موهام شامپو معمولی بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو نگرفتی؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

کلا شامپو معمولی بزنی سولفات داره اثر کراتین از بین میره 

موی صاف زود چرب میشه منم کراتین کردم امروز حموم باشم نهایت پس فردا چرب میشه البته من موهام همیشه بازه ببندی دیرتر چرب میشه

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

فقط شامپوی معمولی درمانشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ک پروتینه و بوتاکس مو کردم

سریع چرب میشه

وای به حال کراتین

بمن گفت هفته یک الی دو بار کف سرمو با شامپوی معمولی بشورم

موها فقط با شامپوی بدون سولفات

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

چربی مو کاری به کراتین نداره البته من پروتین احیا کردم فقط شامپو بدون سولفات و ماسک مو میگیرم و میزنم همین 

ساقه و ریشه فرقی نمیکنه قشنگ می‌شویم و از حمام میام نیمه خشک که ماسک میزنم و حتما حتما سشوار  خشک میکمم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

کلا شامپو معمولی بزنی سولفات داره اثر کراتین از بین میره  موی صاف زود چرب میشه منم کراتین کردم ...

منم همیشه بدون سولفات میزنم فقط حدودا یک ماه ی بار این چیزا میخوام شامپو معمولی بزنم که انقدر چرب نباشه