2777
2789
عنوان

شنیدن صدایی که بقیه نمی شنون

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 43 پست
فقط آدمای پاک همچین اتفاقی براشون میوفته باید خدارو شکر کنی من آرزومه جای تو باشم اگر بخدا نزدیک بشی ...

والا به خدا خیلی اعتقاد دارم همیشه بناظر خودم میدونمش اما از این جریانا می ترسم مخصوصا به خاطر بچه ی کوچیکم اگر مجرد بودم پیگیرش میشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ی مدت روی چشم سومم تمرکز کردم دقیقا اتفاقای مشابه تو برام افتاد ولی درگیر درسا شدمو کم کم از ...

میخوای تو یه روز دو تا قهوه دوبل بخور شاید شد من حدس میزنم برا همون باشه همیشه بعد از خوردن قهوه یه جور استرس می گرفتم حالا میگم شاید اینم مربوط به همونه

والا به خدا خیلی اعتقاد دارم همیشه بناظر خودم میدونمش اما از این جریانا می ترسم مخصوصا به خاطر بچه ی ...

فقط نماز و آیت الکرسی بخون یا رفع میشه این جریانات یا هم رفع میشه و هم تو خابات آینده رو میبینی و...

چه ترسناک 🤐🤐🤐

دو سه سال همون خونه تنها زندگی میگردم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
میخوای تو یه روز دو تا قهوه دوبل بخور شاید شد من حدس میزنم برا همون باشه همیشه بعد از خوردن قهوه یه ...

خب ببین قهوه بیدارت نگه میداره و خب طبیعیه وقتی بیدار بمونی بیشتر میتونی حس و درک کنی صداهارو 

چی کشیدی بختت پسر

جریانش مفصل. یه سری چیزها تو خواب دیدم که الان برام واقعیت شده

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
جریانش مفصل. یه سری چیزها تو خواب دیدم که الان برام واقعیت شده

یه زنی رو میشناسم ظاهراً گذشته ای شبیه شما داشته از نظر زندگی تو خونه ای که گفتی تو یزد توش بودی الان کلی کاسبه  ( ف🍀ال موکل دار میگیره کارشم خوبه میگه ۳ تا موکل دارم ) 

یه زنی رو میشناسم ظاهراً گذشته ای شبیه شما داشته از نظر زندگی تو خونه ای که گفتی تو یزد توش بودی الا ...

ببخشید پشت فرمون بودم دستم خورد