2777
2789
عنوان

کمک طرز پخت برنج کته 🥹

271 بازدید | 19 پست

سلام من می‌خوام دو لیوان و نیم برنج ایرانی کته بزارم میشه راهنمایی کنید و فوت و هاشو بگید❤️

در قابلمه رو بعد اینکه آب برنج جوشید بزارم یا بعد از خشک شدن  آب؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بسته به برنجه حتي همون ايرانيش 

اب كردي از قبل يا نه 

برنج اگه مرغوب باشه و خشك دونيم ليوان ٤تا اب نمك و روغن كم رو بريز بزار جوش بياد ابكش كشيده شد درشو بزار 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

سلام اول برنجتو بریز تو قابلمه و بشورش بعد مثلا به اندازه ۲لیوان من ۳لیوان اب میریزم برا ۳تا ۴تا میریزم ۲ونیم نزاشتم .بزار رو گاز  شعلشو زیاد کن به اندازه هر لیوان یه قاشق چای خوری نمک بریز و مقداری هم روغن بریز وقتی به جوش اومد درشو بزار و زیرشو کم کن 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

برای هر پیمونه برنج یه پیمونه هم اب بریز   اگه بااب سرد میزاری یه پیمونه بیشتر اب بریز  مثلا برای دو پیمونه برنج سه پیمونه اب سرد 

ولی اب گرم همون برای یک پیمونه یک پیمونه هم اب گرم  اضاف نریز دقت کن .

میتونی  باا بند انگشتم ببینی. ینی اب بریزی داخل برنج فقط یه بند انگشت اب بالا بیاد  بیشتر نه .

در قابلمه باز باشه  فقط نمک بریز. ابکش که خشک شد  روغن بریز  دمکنی بزار

من با۳۱سال سن و۱۵سال خانه داری هنوزنتونستم کته بپزم.وهمیشه خداشفته شده🤣🤣🤣

منم همیشه آبکش میکنم شفته میشه 

مهمون داشته باشم مجبور میشم تو سه تا قابلمه کته بذارم بعد اینکه پخت همشونو میریزم تو قابلمه بزرگ😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
 دولیوان و نیم برنج ۳لیوان آب میخاد تقریبا یک قاشق نمک یک ساعت خیس بمونه بعد زیرشو روشن کن چندت ...

خیلی ممنونم🌹 بعضیا مقدار آب و با بند انگشت اندازه میگیرن اپن چطوریه دقیقا ؟ انگشت رو سطح برنج می‌زارن یا کف قابلمه ؟

ای بابا 😂 چرا اخه

نمیدونم بخدااب کم‌میریزم یکم سفت میمونه.یکم زیادمیکنم ابشویهوومیبینم شفته شدوبهم چسپید.بعدخواهرم توتنبل ترین حالت ممکن که اب وروغن ونمک همه روبدون اندازگیری میندازه درقابلمه رومیبنده یه مدت بعدش قشنگترین ودون دون ترین ونرمترین برنج وتحویل میگیره.😳😳

خیلی ممنونم🌹 بعضیا مقدار آب و با بند انگشت اندازه میگیرن اپن چطوریه دقیقا ؟ انگشت رو سطح برن ...

ن دیگه نیاز به انگشت نیست نصف لیوان بیشتر از برنج باید آب بریزی این کاملا دقیقه ،  دولیوان برنج دو نیم آب ،،سه لیوان برنج سه ونیم آب ،همینجوری تا اخر

منم همیشه آبکش میکنم شفته میشه  مهمون داشته باشم مجبور میشم تو سه تا قابلمه کته بذارم بعد اینک ...

مدل ابکشومیگن همه موادمغذیش میره بیرون . براهمین براخودمون همون شفته پلومیپزم وبرامهمون ابکش.میگم حالایروزبرنج پرویتامین نخورن نمیمیرن🤣🤣