2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه دارن بیان

271 بازدید | 22 پست

شما هم بچه هاتون دعوا دارن؟😑

من که خسته شدم ۱۲و۸سالشونه همسایه همش اعتراض میکنه دیگه نمیدونم چه جوری ساکتشون کنم

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا 😂😂

گاهی منم ب عنوان نفر سوم میوفتم بینشون بزن و بزن

گاهی هم فقط نگاه میکنم و متاسف میشم براشون

🤣🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تا دلت بخواد

عجیب نیس بنظرم

کاریه ک شده....دنبالم جابجا بشم ویلایی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
وای چه سخت الهی 🥹 به نظرتون خوبه بچه ها پشت سر هم باشن  یا فاصله داشته باشن مثلا ۶،۷ سال !

اره خیلی خوبه برای بعدها و جامعه آماده میشن همون قدر م دعوا می‌کنن همونقنر هم مهارت رابطع و همکاری رو یاد میگیرن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای چه سخت الهی 🥹 به نظرتون خوبه بچه ها پشت سر هم باشن  یا فاصله داشته باشن مثلا ۶،۷ سال !

تو هر فاصله ای باشن سخته مگر اینکه ذاتا آروم باشن

اره بابا 😂😂 گاهی منم ب عنوان نفر سوم میوفتم بینشون بزن و بزن گاهی هم فقط نگاه میکنم و متاسف میشم ...

من میرم اتاقم درو هم میبندم

میگم تا میتونید همو بزنید🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من میرم اتاقم درو هم میبندم میگم تا میتونید همو بزنید🤪🤪🤪

بهترین کار بیخیالیه 😂😂منم میگم برید تو اتاق همونجا دعوا کنید راحت می‌شینم با شوهرم گپ میزنم 

سه سال فاصله سنی دارن و پسرن، تحریم شون می کنم از تلویزیون لپ تاپ و گوشی یا خوراکی این بهترین تنبیه ...

خوش به حالت دختر من خیلی نق میزنه با داداشش لج میکنه گاهی به خاطر هرچی جیغ بنفش میکشه دوست دارم گریه کنم تنبیه تحریمی  میکنم اینقدر گریه میکنه که میگم غلط کردم😩