اگه علاقه ای داری برو دنبالش مثل کیک پزی و شیرینی پزی یا خیاطی خوشنویسی
ولی هیچی مثل دیدن نتیجه کیک و شیرینی برات ذوق نمیاره
اگه خواستی یه کیک عالی یپزی اینو از من داشته باش
پوست پرتقال رو قسمت نارجیش ببر و قسمت سفید توش نره
به جای شیر یا آبم قهوه توش بریز
تخم مرغ شکر و وانیل هم قبل از اضافه کردن قهوه اینقدر هم بزن که تقریبا شیری رنگ بشه
اگه فر نداری از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کن
اگه همزن نداری هم با قاشق هم بزن
این بهترین دستور کیک هست 🌹🌹🌸