2789
عنوان

جنازه بابام جلوم بود فامیلمون گفت برو لباساتو عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه دوروبریام اینشکلین من چطوری با اینا سر کنم😭😭😭

هیچی تو الان تو موقعیتی نیستی که به بقیه فکر کنی هرمی چیزی گفت جدابشونو بده و بگو مرهم نیستین زخمم نباشین موقعیت درک کنین 

خدا بهت آرامش بده 

هرچند من ک هنوزم اروم نشدم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خوب کردی کسی ک شعور نداره تو چ وضعیتی تذکر بده حقشه

بنظرم کار درستی نیست زنداداش من داداش جوونش که جونش براش میرفت فوت میکرد با اون حال بدش احترام همه رو داشت ولی زنداداشش به همه فحاشی میکرد تا حرف می‌زدی میپرید

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

خدا رحمت کنه پدرتونو و بهتون صبر بده  خوب کاری کردی جواب اون احمقم دادی تا بفهمه و موقعیت ش ...

نمیفهمه بخدا پررو تر از این حرفان

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
نمیفهمه بخدا پررو تر از این حرفان

پس بزن به بیخیالی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عزیزممم بهش فک نکن به مامانت میگفتی من اونموقع انقدر تو داغ ار دست دادن بابام بودم چه میدونم چی گفتم ...

مامانم خیلی بی منطق تر از این حرفاس😭

خیلیا تو این شرایط حرف مفت میزنن. ما پدرمون به رحمت خدا رفت رومون نمیشد داد و هوار کنیم و فقط آروم گریه میکردیم، خیلیا گفته بودن اینا اصلا ناراحت نبودن. انگار ناراحتی تو میزان جیغ کشیدنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

منم بابامو که از دست. دادم نمیتونستم اصلا گریه کنم دلم میخواست برم یه جا تنها باشم بهش فکر کنم و اصلا تصور می‌کردم زنده است بعد خالم مدام میگفت پاشو برو پیش زنا گریه کن تازه جالبه خواهرام پیششون بودن تنها نبودن  منم الان دچارOCD شدم بخاطر فوت پدرم اگه بزارن آدم درست سوگواری کنه بعدش بیماری روانی نمیگیره 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

مامانم خیلی بی منطق تر از این حرفاس😭

بنده خدا اطرافیانشو خوب میشناسه که بعداً پشت سر حرف می‌زنن. از مادرت ناراحت نشو

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

کسی نمیتونه درک کنه تو دل آدما چی میگذره اون خانوم هم خیلی بی ملاحظه بوده  با آرامش و بدون دعو ...

مامانم خیلی بی منطق تر از ایناس😭