2777
2789

این لعنتی های از خدا بی خبر مگه سوگند نخوردن که حریم شخصی بیمارا رو رعایت کنن چرا اینقدر پست فطرتن فقطم دکتر زنان زایمان اینکارو میکنه هاااا پیش چندییین نفر رفتم همه اینطور واقعا خدا ازشون نگذره متنفرم ازشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من حتی پیش یکی رفتم که برا همه مریض ها حداقل ۱۰ دقیقه وقت میزاشت تنها ویزیت می‌کرد اما من که اون اخرا بودن رفتم داخل دو نفر دیگه همزمان با من صدا زد حس بی احترامی بهم داد

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

انگار جدیدان اینجوری شده. منم چن وقت پیش رفتم دکتر داخلی دوتا دوتا میفرستاد داخل.. اصلا نمیشد درست حسابی سئوال کرد.. بی وجدان شدن 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه دکتر خوب من میرفتم اینجوری نبود و برا هرکس تنها ویزیت میکردحتی فیلم سونو رو نگه میداشت میگفت فیلم بگیر از جنینت 

یه بار از بیرون اومد دیدمش واقعا متشخص و باحجاب بود به این میگن دکتر

بقیه هم این کار رو میکنن وقتی مطب شلوغ باشه ولی چون خیلی آدم از گفتن ماجرای زانودرد جلوی دیگران ناراحت نمیشه،حواسمون نیست که دکتر ارتوپدی و بقیه هم حریم خصوصی بیمار رو حفظ نمیکنن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

همه دکترا اینجوری نیستن دکتر تو عوض کن 

پیش ده نفر رفتمممم حتی بیشتر همشون اینطورن خدا لعنتشون کنه با هزار تا خجالت از مشکلم حرف زدم پنج نفر کنارم وایساده بودن تف به شرافت نداشتشون