2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 56 پست
ای خواهر خودشو دانای کل میدونه تازه میگه گشنه بدبخت برای غذا آبرو مو بردی و...تازه مثلا با عشق ازدوا ...

همشون اولش همینن حالا اشکال نداره ولی جدی میگم اگه رفتارش بدتر شد ببرش پیش تراپیست یا همون روان پزشک باهاش حرف میزنن بهش میفهمونن باید الان بیشتر مراقب خانومش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون اولش همینن حالا اشکال نداره ولی جدی میگم اگه رفتارش بدتر شد ببرش پیش تراپیست یا همون روان پزشک ...

چون مامانش هفت تا بچه تقریباً پشت هم آورده بزرگ کردع میگه تو تنبلی خیلی ببخشید ک.ن گشادی💔🥲

چون مامانش هفت تا بچه تقریباً پشت هم آورده بزرگ کردع میگه تو تنبلی خیلی ببخشید ک.ن گشادی💔🥲

خب مامانش کار اشتباهی کرده به اینجور زنا باید گفت چون تو ببخشید گوه خوردی دلیل نمیشه منم بخورم با این وضعیت اقتصادی یه بچه ام زیاده الآنم زمان قدیم نیست

آمین الهی🥲بخدا بخاطر مادرم نبود یک ثانیه تحملش نمیکردم میریدم تو خودش وبچش و زندگی میرفتم ولی مادرم ...

بچه که گناهی نداره. اون طفل معصوم هیچی دست خودش نیس وگرنه شاید نمیومد به این دنیای کثیف. 

یه بلانسبت میگفتی. همه مثل هم نیستن

بلانسبت🙂🙏

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷