2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم روز یازدهم کشیدم وایستادم جذب بشن ی سریاش کم کم میپوسه میفته

مال من انگار اصن تغییر نکردن، فقط یکیش هست پشت دندونم یکمی انگار پوسیده 

دهنمم امروز بوی بدی میده ، با دهن شوی هم میشورم‌ ولی فایده نداره

شما هم اینجور بودین؟ 

عزیزم سخت بود عملش میشه بهم بگی حست رو کجاهاش دردش بیشتر بود بعد از بی حسی چطور بود منم چهارتا دندا ...

عزیزم من دندون نیش عمل کردم میگن عقل سخت تره ، بی حسی ک زد درد داشت و موقعی ک میخواست دندون رو بکشه اذیت شدم من ، 

بعد عمل تا سری دندون از بین نرفته حتما قرص برا درد ک دکتر بهت میده رو بخور ک وقتی سر بودن از بین رفت درد نداشته باشی 

البته من دو روز اول واسه اطمینان می‌خوردم و بعد عمل وقتی سری رفت درد نداشتم و خیلی کم بود ، فکر کردم برا قرصه ولی همون شب اول به مدت ۱۲ ساعت قرص نخوردم و دیدم دردی هم ندارم.  واسه من قرص درد رو باید ۶ ساعت یکبار می‌خوردم 

من دو وعده غذایی اول رو غذای سفت خوردم چون دندونم باد نکرده بود ولی با احتیاط, بعد ورم کردن هم غذای آبکی خوردم تا تقریبا یه هفته دیگه غذای سفت خوردم باز 

با اون طرفی ک بخیه نداشت غذا می‌خوردم هنوزم آروم آروم با یه طرف دیگم میخورم 

سه روز اول کمپرس سرد میزاشتم بعدش کمپرس گرم 

واسه من حرف یکم سخت شده بود بخاطر ورم دندونم و یکم سر زبون حرف میزدم و وقتی زیاد حرف میزدم فکم قفل میکرد یکم، وقتی هم ورم داشتم نمیتونستم قشنگ بخندم و فکمو موقع خنده سفت می‌گرفتم 

ولی باید مواظب باشی عفونت نکنه

و بستنی بخور بعد یه ساعت از عملت ک خون نیاره دندونت 

غذای ولرم بخور . و تا حدی ک میتونی حرف نزن ک اذیت نشی خودتم گلم 

بازم اگه سوالی داشته من در خدمتم عزیزم 

عزیزم من دندون نیش عمل کردم میگن عقل سخت تره ، بی حسی ک زد درد داشت و موقعی ک میخواست دندون رو بکشه ...

وای فداتشم چقدر مهربونی خیلی عالی توضیح دادی ممنونم ببخش بهت زحمت دادم یه دنیا مرسی از تجربیاتت بهترینی😘😘❤️❤️❤️🤝🤝🤝

وای فداتشم چقدر مهربونی خیلی عالی توضیح دادی ممنونم ببخش بهت زحمت دادم یه دنیا مرسی از تجربیاتت بهتر ...

مهربونی از خودته عزیزم قربونت گلم زحمت نبود عزیزم خوشحالم تونستم بهت کمک کنم😘😘😘😘😘

بازم هر سوالی داشتی در خدمتم عزیزم🥰😍

مهربونی از خودته عزیزم قربونت گلم زحمت نبود عزیزم خوشحالم تونستم بهت کمک کنم😘😘😘😘😘 بازم هر سوال ...

لطف داری خانومی❤️💞💋

ببخش چقدر طول میکشه عملش

و الان وقتی دهنشویه میکنی درد میکنه یا خون میاد ازش؟

لطف داری خانومی❤️💞💋 ببخش چقدر طول میکشه عملش و الان وقتی دهنشویه میکنی درد میکنه یا خون میاد ازش ...

مال من تقریبا ۱۰ دقیقه طول کشید گلم 

نه دهن شوی ک میکردم فقط زبونم سر میشد انگار، بخیه ها و جای عمل هیچ عکس‌العملی نشون نمیدن به دهن شوی و خون نمیاره

برا من گفت تا چند وقت دندونام ک نزدیک جای عمل بودن لق میشن ، دست میزدم معلوم نبود ک لقن ولی وقتی دندنامو رو هم میزاشتم حس میکردم محکم نیستن ، هنوزم یکم همون حس رو دارم ک گفت کم کم بر طرف میشه