2777
2789

سلام.  من حدود 2 ساله اقدام برای بارداری کردم عکس رنگی رحم- ازمایش هورمونی- ازمایش اسپرم- سونو و... سالم بودن.پریودمم تقریبا مرتبه بین 29 تا 34 روزه. روز 14 سیکلم بدون دارو فولیکول 14 دارم. به نظر میرسه که فولیکولم بدون دارو  اندازش از 14 -15 میلیمتر بیشتر نمیشه .اما وقتی دارو میخورم(کلومفین واستروژن) اندازه فولیکولم تو روز 14 سیکل ،تقریبا بین 20تا 21 میلیمتر میشه. با خوردن حدور 3 دوره کلومفین(فولیکول 20 داشتم) و 3 دوره لتروزول(فولیکول 18 داشتم) هنوز باردار نشدم. بچه ها کسی بوده که شرایطش مثل من باشه؟ همش میترسم مشکل از تنبلی تخمدانم نباشه و یه مشکل دیگه ایی باشه که دکترا نمیفهمنش!

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
آمپول واسه آزادسازی تخمک می زنی؟

یکبار زدم اما دوره های بعدی با سونوی سریالی متوجه شدم که تخمکهام ازاد میشن خودشون چون مایع ازاد دیده شد و فولیکولم دیگه نبود تو سونو.

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عزیزم نگران نباش هیچ مشکلی نداری مطمئن باش به زودی باردار میشی.ضخامت آندومتر توی سونو چند بود؟

بدون دارو 6 و نیمه با دارو بین 11 تا 11و نیم البته تو روز 14 سیکل

استروژن از شب 5 پری شبی یدونه داده با کلومفین(ضخامت اندومترم بخاطر استروژن زیاد شده بود فک کنم) . البته دکتر قبلیم کلومفینو تنها داده بود .

ضخامت زیادی هم خوب نیست همون ۸ خیلی خوبه ۱۱ زیاده عزیزم.دارو چی بهت داده واسه ضخامت؟

استروژن از شب 5 پری شبی یدونه داده تا 5 شب، کلومفین هم از روزی 3 پری شبی دوتا تا 5 شب(ضخامت اندومترم بخاطر استروژن زیاد شده بود فک کنم) . البته دکتر قبلیم کلومفینو تنها داده بود

یکی یدونه جون شما نی نی داری ؟ چند وقته اقدام بودی نی نی اومد؟

من الان برای بچه دوم در حال اقدام هستم

انشالله خدا به هردومون نی نی سالم بده... امیدوارم همونجوری که شما میگی باشه و مشکلی نباشه

بله عزیزم من یه پسر دارم حدودا دو سالی طول کشید که باردار بشم منم قرص لتروزول و hcg استفاده می کردم

یعنی مشکل شمام همین تنبلی بود ؟ چند دوره دارو مصرف کردی؟ لتروزول تنها خوردی یا با متفورمین؟ اون ماهی که نی نی اومد بیخیال بودی؟