2777
2789
عنوان

کسایی که از چاقی خسته شدن

2662 بازدید | 104 پست

بچه ها من واقعا خسته شدم بدم میاد از اندامم هیچ اراده ای هم ندارم دوست دارم یکی باشه با هم رژیم بگیریم به هم بگیم

من وزنم ۸۳ هست قدم هم ۱۶۵ کسی با این مشخصات هست که بیاد با هم شروع کنیم ؟ البته تو اینستا یا واتساپ من هیچ برنامه دیگه ای ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از لاغری خسته شدم

کسی با عرق یونجه چاق شده؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
من ۱۵۵ قد  وزنم ۸۷  میخام اسلیو کنم خسته شدم دیگه

عمل سختی هست می‌دونی؟تلاش برای رژیم کردی؟ 

به نظرم وزنت اونقدر نیست ک بخوای عمل کنی حالا بازم هر جور خودت دوست داری

عمل سختی هست می‌دونی؟تلاش برای رژیم کردی؟  به نظرم وزنت اونقدر نیست ک بخوای عمل کنی حالا بازم ...

همه عمرم رژیم بودم وزنم میاد پایین دوباره بیشتر از قبل برمیگرده

چندتا از دوستام عمل کردن اونقدرا هم سخت نیست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁