2777
2789
عنوان

آخه یعنی چی که هرچی میشه

109 بازدید | 18 پست

سریع میگید طرف مرده،پسره 

اسم کاربری طرف چه ربطی داره به اینکه جنسیتش چیه 

نمی‌دونم چطور به خودتون اجازه می دین انقدر زود قضاوت کنین

دوستان لطفاً تاپیک های قبلیمو گزارش بزنید همشون بترکه سایتو ترک کنم

واقعا آدم از دست یسریاتون عاصی میشه!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مثلا عکس صورتی نذاشتم فکرمیکنن مردم  یا اینکه اسممو دپ انتخاب کردم پس۱۰۰مرد شدم🤕

خب پرو فایل بزار به خاطر اواتارته

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بیخیال ترجیح میدم سایتو ترک کنم  میشه برام گزارش بزنی لطفا  برای علتشم بنویسین مشکوک به ...

😂😂😂💔💔💔گزارش میزنم ولی فکر کنم جدیدا مشکل سایته ببین😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم از رو اواتارت میگن نه اسم کاربریت  حقم دارن اخه چی فکر کنن پس

آها الان آواتار شمارو دیدم متوجه شدم منظورتون چیه 

ولی اصلا من نمی‌دونستم آواتار خانم هم هست🤣😳

آها الان آواتار شمارو دیدم متوجه شدم منظورتون چیه  ولی اصلا من نمی‌دونستم آواتار خانم هم هست🤣 ...

ببین این عکسو میبینی اقاست اگه جنسیت رو خانم بزنی اواتارش خانمه عکس پروفایل بزار درست میشه