2777
2789

سوال منم هست الان هفته سی و هشتم هنوز دردم نگرفته خیلیم استرس دارم برای زایمان هیچ‌ورزش و پیاده روی هم انجام ندادم

زایمان اولم وقتی کیسه ابمو زدن سه ساعت درد کشیدم بعد زایمان کردم این یکی رو نمیدونم چه جوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیم پسر بود۸ ساعت درد کشیدم البته با آمپول فشار توراهیم دختره 

بسلامتی زایمان کنی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
زایمان دوم معمولا راحتذتر اولی هسن تجربه منم همینه زایمان سوم هم قاعدتا راحت تر البته شدت درد همون ...

زن عموم ۴ رومی رو آورده اما بنده خدا خیلی اذیت شده  بخاطر همین نگرانم

زن عموم ۴ رومی رو آورده اما بنده خدا خیلی اذیت شده  بخاطر همین نگرانم

ببین ممکنه بچه چرخیده باشع با سر نباشه کاملا

شرایط متفاوت همیشه ممکنه پیش بیاد

ولی به طور کلی راحت تره

عمه من بچه چهارمش تو خونه دنیا آمد تا آمده بود بفهمه و آماده بشه بره بیمارستان بچه دنیا آمده بود در حالیکه قبلی هاش بیمارستان دنیا آمدن

نه الان که حامله ام اینجوری شدم حتی بارداری اولم اصلا کمردرد نداشتم

تو بارداری عادی الانم ۳۸ هفته ایی راه برو تا بچه بیاد پایین زایمان راحت باشه 

موقع راه رفتن ی چنددقیقه ایی استراحت کن

همش باید زور بالا سرتون باشه تابیاین ببخشید البته  چندساعت درد کشیدی عزیز  میشه بگ ...

یا خدا ، خواهر اعصاب نداریا

آرام باش من تاپیکتو ندیده بودم

اولی ۱۴ ساعت درد خیلی ام پیاده روی کردم از هفته ۳۰ ورزش و روی توپ نشستن و.....

دومی ۲ ساعت درد اصلا ورزش نکردم فقط خیلی فعععال بودم توو خونه و اصلا نمینشستم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی