فامیلمونه همه میدونن گند کاری کرده شوهرش ب خاطر بچه هاش سکوت کرده بعد اینا خیلی میان خونه ی ما چجوری قطع رابطه کنیم اصلا دلم نمیخواد. دیگ اون زن رو ببینم ما هم نریم اونا میان
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گفتم گ شوخی کردم و فهمیدم گارم زشت بود لازم نبود بری پستای منو بخونی بیخبال بگذریم امیدوارم در شرای ...
خوبه که متوجه زشت بودن حرفت شدی
و اینکه خوبه گاهی آدما به خاطر کاراشون سرزنش بشن تا یادشون بمونه بعضی کارا تاوان داره،اینو به حساب دل شکوندن نزار
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
شما هم لطفا دهنت رو ببند زیادی بی شعوری در حدی نیستی ک جوابت رو بدم با شعور ب اون خانم ...
دیکه ازت توقعی بیشتر از این نیست
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
باهاش دهن به دهن نشو ...اگه براش مهم بود که اصلا جار نمی زد ..بعدم نمی گفت سخت نگیر..
دقیقا من بااین جمله ی سخت نگیرش مشکل داشتم،وگرنه بقیش به من ربطی نداره🫤
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
تو در برابر فهمیدن مقاومت میکنی چون شعورشو نداری بیخیال
آره هرکسی شعور افتخار به خیانتو نداره
جنابعالی گناهکار ترید که ابروی بنده خدا رو جلوی خلق خدا میبرید
چی میگی😂😂😂خودش تو سایت عمومی تاپیک زده هیچ،اومده زیر تاپیک این بنده خداهم نوشته منم خیانت کردم سخت نگیر بعد من آبروشو بردم؟!!!توروخدا بیا حرف نزن
اره ب تو ربطی نداره البته ادم فضولی مثل تو سرش تو همه باسنا هست
تو باسنت زیر دستو پاست تقصیر من چیه🤷