2777
2789
عنوان

موریانه

442 بازدید | 18 پست

عجب موجودات موذی هستن ینی هرکارکنی ازبین نمیرن😄😑هشت ساله داریم باهاشون سروکله میزنیم سقف خونه رو گرفته بودن هرچ کندیم و انواع حشره کش هاو حتی بنزین و گازوئیل هم زدیم باز گم نشدن برعکس بیشترم شدن الان دیگ ب گچ دیوارا نفوذ کردن وهمشو سوراخ کردن لعنت برشیطون یه جای سالم نزاشتن توخونه😩

چجورین...منظورن اون مورچه سفیداس؟

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ شمام همچین تجربه ای داشتین بگین موفق ب نابودیشون شدین چجوری؟ یان هنوز اووف

سم چغندر از مغازه هایی ک ادوات کشاورزی میفروشن بخرید با سرنگ تزریق کنید بعد بلافاصله گچ بزنید رو سوراخا منقرص میشن

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
نه تو سقف ها پیدامیشن مورچه خیلی ریز قرمز و همراه با کرم های کوچیک لانه های خاکی میسازن رو دیوار و س ...

اره هموناس...من امسال خونمون رو شستم در اومدن رفتم از اینایی سم و وسایل کشاورزی میفروشن یه محلولی خریدم کلا نابود شدن

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
وای مرسی مامان پارسا شما تجربشو داشتی واقعا اثرکرده؟ 

اره عزیزم خواهش میکنم پشت کنسول من دیوارو سوراخ کرده بودن اونو خریدم تزریق کردم ب دیوارو سوراخا دیییگ ندیدمشون دوماهه

اره عزیزم خواهش میکنم پشت کنسول من دیوارو سوراخ کرده بودن اونو خریدم تزریق کردم ب دیوارو سوراخا دییی ...

خداروشکر امیدوارم نبینیشون دیگ خیلی موذی ان منم همینکارو میکنم انشالله ک گم شن

خداروشکر امیدوارم نبینیشون دیگ خیلی موذی ان منم همینکارو میکنم انشالله ک گم شن

اره عزیزم این سم فوق العااادس ولی بشدددت قوی و خطرناک بوشم خیییلی تنده استفاده ک کردی سعی کن خونه نمونی 

اسم محلول رو بگو خواهر ثوابت میرسه بخدا کلافه ایم😅

الان خونه بابامم عصر میرم خونه خودم عکس میفرستم برات