2777
2789
عنوان

امشب خییییلی داغونم گریههههههه

1164 بازدید | 50 پست

من مهر ماه یه بارداری خارج از رحم داشتم به تاریخش اگه نی نی میمون باید امروز به دنیا میومد تو نی نی بان شمارشش رو زده بودم الان دیدم تاریخ به دنیا اومدنش امروز بود  جدا ازین دقیقا یه بار هم بارداری داشتم که سقط خود به خودی شد البته زیر یک ماه بودم یاداونم میوفتم الان باید بچم یکسالش بود و الان تو بغلم بود

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتي جان خدا بزرگ 

حتما صلاح ندونسته 

انشالا به زودي مادر بشي گلم 

الهي امين 🙏🌷❤️

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزدلم ناراحت نباش خداراشکر سلامتی داری و میتونی بازم میشی بچه هایی  که سقط میشن زیر سه ماه دکتر من گفت نشکل دارن نثلا یا منگلن یا اعضای بدن کامل ندارن و فلان خداراشکر کن ایشالله باز گیرت میاد

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

اون سقط که دکتر میگفت واسه همه پیش میاد چون ماهای اولی بود که داروی تحریک تخمک گذاری استفاده میکردم . دیگه سقط نداشتم یه بارم بارداری خارج از رحمی داشتم که دلیلش نامشخص بود چون قبلش عکس رنگی انداخته بودم و لوله ها سالم و باز بودن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉