2777
2789
عنوان

امشب خییییلی داغونم گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جا من بودی چیکار مبکردی 3ساله هرکار کردم نشد حالا از بس جفتمون مشکل داریم دکترم خندید گفت تو و شوهرت مسابقه گذاشتین تو بدی و مریضی هرکدومو درس میکنم اون یکی باز بد میشه

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

انشالله به زودی یه خوشگلش و بغلت میگیری.شما همون عزی هستی که داستانش کذاشت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اکثر سقطایی که تو سه ماه اول بارداریه منشا ژنتیکی دارن کاش یه مشاوره ژنتیک بری

دکتر یونسی هم برام ازمایش ژنتیک نوشته هنوز نرفتم ازمایش بدم فکر کن اسپرمای شوهرم داغونه ژنتیکم مشکل داشته باشم که دیگه هیچی😭

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

عزیزم متاسفم ولی خداروشکر کن باردار میشی دلیل سقطتو متوجه بشو که براچی بوده خودتو تقویت کن ازنظر جسمی وردحی برو برا بعدی اقدام کن 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

بچه ها ما یه گروه داریم به اسم مامانای96هرکی دوس داره بهم پیام شخصی بده تا ادش کنم تو تلکرام اونجا همه مشکل داریم مرتب برا هم دعا و ختم میخوانیم به هم روحیه میدیم و راهکار و کنار همیم 

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
اون سقط که دکتر میگفت واسه همه پیش میاد چون ماهای اولی بود که داروی تحریک تخمک گذاری استفاده میکردم ...

خوب تو که شکر خدا مشکلی برای بارداری های آینده نداری. اینا هیچ کدوم مسئله تکرار شونده نیستن عزیزم

مرسی که اومدید مرسی از دعاهای قشنگتون . من این ماه خیلی گیج شدم اخه 4 روز تاخیر پریود داشتم تنبلی تخمدان دارم بی بی گذاشتم مثبت بود فرداش رفتم ازمایش دادم منفی بود یه کم لکه بینی داشتم بعد سه روز دوباره بی بی مارک دیگه ای زدم مثبت بود بازم ازمایش دادم منفی بود دو تا پروزسترون زدم لکه بینی قط شد ولی بعد 4 روز مثه همیشه پریود شدم به مدت 5 روزالان سه روز از پریودم میگذره یه بی بی زدم بازم هاله کمرنگ انداخت هیچ علاعمی هم ندارم کاملا گیج شدم اخه من تو این دوساله انتظار هیچ وقت بی بی مثبت ندیدم جزاون دوبار که باردار بودم حالا نمیدونم چیکار کنم کسی اینجور بوده ؟ ببخشید طولانی شد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉