2777
2789

سرم داره میترکه چشمام میسوزه لعنت به این دنیا یعنی من خاک برسر قبل از اینکه به این دنیا بیام خودم قبول کردم که اینجوری تو حسرت بچه بسوزم خاک بر سرم واقعا....الکی الکی پاچه شوهرمم گرفت اول صبحی با دعوا رفت سرکار .....همه بچه دار شدن ماهم شدیم تماشاچی 

لا إله إلّا اللّه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله به زودی زود دامنت سبز شه ولی نداشتنش یه غصه داره داشتنش هزارتا 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
انشاءالله به زودی زود دامنت سبز شه ولی نداشتنش یه غصه داره داشتنش هزارتا 

ولی من میگم نداشتنش هزارتا غصه داره همش حسرت حسرت حرف شنیدن از مردم تحمل کنایه و تیکه های مردم

لا إله إلّا اللّه
ولی من میگم نداشتنش هزارتا غصه داره همش حسرت حسرت حرف شنیدن از مردم تحمل کنایه و تیکه های مردم

دهن مردم که همیشه بازه من یه دختر دارم خداخواسته باردار شدم دختر شده خواهر خودم بهم گفت یه فکری براش بکن دوتا دختر برای چی میخوای اصلا حتی قادر به پاسخگویی نبودم در هر شرایط و زمان مردم حرف برای گفتن دارن نگران نباش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه 

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ببخشید ولی هر غلطی میکنم نمیشه که نمیشه 

چون خیلی بهش گیردادی اخرش این هست سنتون رفت بالاترواینانشدای وی اف کنی دیگه خواهرشوهرمنم مثل شمابود۳۰که شدانجام دادخداروشکرالان دوقلوداره ماشاا..بزرگ شدن اگه دقت کنی بیشترکسایی که دیگه بچه دارنشدن همه بالای ۳۰بودن سنشون بالابوده عزیزتواین دوره همه چی امکان داره

ببین همیشه وقتی ب ته خط میرسی یعنی *میشه*

بزار یه خاطره از پارسالم برات تعریف کنم 

یکی از دوستان همسرم ۱۰ ساله ک ازدواج کردن اینا تماااااام دکترهای مختلف داروهای مختلف امتحان کردن و بچه دار نشدند و چند ماهی بود خسته شده بودند و بیخیال بچه شده بودند ولی خیلی در حسرت بچه بودند مارو دعوت کردند خونشون بعد از شام ما خانوما رفتیم توی اتاق و شروع ب حرف کردیم 

من یه پسر ۴ ساله دارم و یکی از خانومای دوستمون ۲ ماهه باردار بود یه خانوم دیگه هم بود اون هم بچشون ۳ ساله بود و این دوتا همش جلوی این بنده خدا از زایمان و بچه داری و از این قبیل حرفا می‌زدند بعد از مهمونی اومدم خونمون رفتم توی اتاق اونقدررر برای این بنده خدا گریه کردم براش دعا کردم با خدا حرف زدم دقیقا بعد از یک ماه همسرم اومد خونه گفت فلان دوستم بچه دار شدن باورم نمیشد اونقدرر براشون خوشحال شدم ک حد نداشت گفت که نزدیک ب دو ماهشه خانومش ب خدا نا امیدی معنا نداره من اون خانوم رو بار اول بود ک میدیدم الان نی نیشون سه چهار ماهشه

برای تو هم دعا میکنم 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه 

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن.  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چون خیلی بهش گیردادی اخرش این هست سنتون رفت بالاترواینانشدای وی اف کنی دیگه خواهرشوهرمنم مثل شمابود۳ ...

چیکار کنم دلم بچه میخواد هرکاری میکنم نمیشه خسته شدم بخدا 😭

لا إله إلّا اللّه
ببین همیشه وقتی ب ته خط میرسی یعنی *میشه* بزار یه خاطره از پارسالم برات تعریف کنم  یکی از ...

الهی شکر خدا همه ی بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه.

معلومه دل پاکی دارین عزیزم برای من لطفا دعا کن.زندگیم از هم پاشیده دعا کن خدا کمک کنه زندگیم سامون بگیره

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️