2777
2789
عنوان

فاز اون آقایونی که😐😂

947 بازدید | 48 پست

تو ماشین یا موتور دارن رانندگی میکنن بعد یه دختر میبینن تادختره از دیدشون محو نشه از نگاه کردن بهش بیخیال نمیشن قشنگم کج میشن😆 

حاجی به فکر ماشین نیستی به فکر خودت باش😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برار من از سم امروز بگم برات

اومده بودم روستا رفتم بیرون راه برم یه موتوری اومد از بغلم رد شد دید زاویه نداره چهرمو ببینه رفت جلو تر از من دور زد قشنگ اومد زل زد تو چشام ازین پسرای هول روستا😂

کاربری دست دونفره 

وای اره 

من یبار تو خیابون داشتم میرفتم تیپمم ساده بود بخدا نه اهل آرایش غلیظم نه لباس تنگ و.. عادی،نرمال بودم 

تو پیاده رو یه گروه پسر از روبروم میومدن یکیشون همچین محو نگام کرد یه لحظه ناخودآگاه وایسادم خودمم ب خودم نگاه کردم مبادا لباسم طوری شده باشه 

رفیقاش وقتی عکس‌العمل منو دیدن زدم تو سرش بردنش😂😂

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚