2777
2789
عنوان

گیسوام. آخرین باری که از همسرتون جمله دوستت دارم شنیدید....

| مشاهده متن کامل بحث + 7169 بازدید | 211 پست

دیشب چون دوسه شبه مریض بودم پشت سرهم اونم دیشب گفت خیلی دوست دارم تو که مریضی منم مریض و کسل میشم و خونه رونق نداره

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
يادم نيست شايد پنج شش شب پيش الان دسته جمعي اومديم مسافرت خلوت نداريم 😭

خودت ۱مسیج بده بگو دوستش داری😎

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب چون دوسه شبه مریض بودم پشت سرهم اونم دیشب گفت خیلی دوست دارم تو که مریضی منم مریض و کسل میشم و ...

ای جااانم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همین حالا کلا شوهرم اینقد میگه تو طول روز حسابش از دستم در رفته😕

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

اگر مسیج عاشقانه هم از همسرتون دارید عکس بذارید بچه ها

دو ساعت پیش با هم قهر بودیم گفت برام چایی بیار منم گفتم خودت بیار بعد گفت دوستت دارم منم خر شدم چایی ...

ببخشید عزیزم شرمنده بخدا خندم گرفت 😂😂😂😂

چقدر زود خر شدی خو یکم ناز میکردی 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...