2777
2789
عنوان

گیسوام. آخرین باری که از همسرتون جمله دوستت دارم شنیدید....

| مشاهده متن کامل بحث + 7170 بازدید | 211 پست
گیسوو باز هوس گونی ت کرده 😂😂😂

محبوبه فقط دوست داشتنه نه چیز دیگه😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید چند روز پیش،بود دستم رو بوسید  این خودش برترین نوع دوستت دارم هست واسع من 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

تلگرامی زیاد میگه که به دلم نمیشینه اما اخرین بار درست و حسابی و واقعی شاید یه ماه پیش بود که قهر بودم ، در کل الان حس خوبی به کیفیت رابطه مون ندارم هیچ وقت نداشتم انگار شوهرم کلا بی احساسه 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

دو ساعت پیش با هم قهر بودیم گفت برام چایی بیار منم گفتم خودت بیار بعد گفت دوستت دارم منم خر شدم چایی اوردم😖

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖

هیچ وقت خجالت نکشید غرورتون رو بذارید کنار وهرشب ۱دوستت دارم و۱بوس تقدیم به هم کنید 

روزتون رو اینجوری به پایان برسونید. باعث میشه ۱صبح قشنگ رو آغاز کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من شوهرم کلا مغروره نمیگه ازش هم میپرسم دوستم داری میگه از رفتارام مشخصه اگه دوست نداشتم واست همه کا ...

اشتباه میکنه دوست داشتن خیلی اوقات باید گفته بشه

شاید روز پیش بود 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
دو ساعت پیش با هم قهر بودیم گفت برام چایی بیار منم گفتم خودت بیار بعد گفت دوستت دارم منم خر شدم چایی ...

😂