چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان آزمایش اسپرم کمممممککککک 115 بازدید | 11 پست خانما امروز رفتیم آزمایش اسپرم اما همسرم چون استرس داشت خیییلی کم منی تو ظرف نمونه ریخته شد دکتر آزمایشگاه گفت کافیه ولی ممکنه تو نتیجه آزمایش اثر بذاره؟💔 هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1403/01/29 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 شما مگه باهاش برای نمونه گیری داخل بودی؟ بله مرکز ناباوری رفتیم اتاق داشتن هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
صورالن عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1976 نمونه میخان دیگه کم و زیاد مهم نیست که 💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 نمونه میخان دیگه کم و زیاد مهم نیست که خیلی استرس گرفتم امیدوارم همینطور باشه هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
مونتئ عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1046 میخوان ببینن کیفت و تحرک اسپرم چ حوره ک تو مقدار کمم مشخص میشه
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 میخوان ببینن کیفت و تحرک اسپرم چ حوره ک تو مقدار کمم مشخص میشه ممنون هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 خواهش میکنم نگران نباش برام دعا کن ❤️ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...