2777
2789

دوستان لطفا بیاین بگین که قبل از مامان شدن چه کارهایی رو انجام بدیم تا حسرتش واسمون نمونه؟ یکی از این لحاظ که باردار باشیم و جسمی نتونیم انجام بدیم یکی از لحاظ اینکه با بچه سخته یا حتی کارایی که با همسرمون دوتایی میتونیم انجام بدیم. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.مثلا یه نمونه اش کارای هیجانی مثل بانجی جامپینگ و شهربازی و اینا

شهربازیو اینا هم میتونی

بچه رو میزاری مهد میری یا میزاری خونه ی یکی ولی خب اونموقع احتمالا دلت نمیاد بدون بچت دوتایی خیلی برید تفریح 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسافرت راه دور که تو بارداری نمیشه رف قبلش برو

مثلا من اربعین دو سال پشت سر هم رفتم که ارزو به دل نمونم بعدش باردار شدم

کلاس ملاس اموزشی هنری هر چی میخوای همین الان برو که حداقل تا دو سال کنسله

بارداری فقط احتیاط داره از همه لحاظ.

ولی بعد از بچه دار شدن همه چیز بستگی به آگاهی والدین داره در حالت طبیعی والدین باید چندساعت در هفته بچه رو بزارن پیش یه شخص مطمئن مثلا مادربزرگ یا مهد و اون چند ساعت رو با هم خلوت داشته باشن و تفریح برن

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من توی حاملگی سینما خیلی رفتم

چون میدونستم با بچه نمیشه فعلا

چون شهر غریبم

کسی نیست بچه م رو بذارم پیشش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه خواب راحت.یه فیلم نگاه کردن.یه خلوت دونفره باشوهرت.بازاررفتن بدون دردسر.یه غذاخوردن راحت‌.بازم بگ ...

اینا که آره ولی کارای روتین منظورم نیس.کارای خاصی که شاید مامانا کمتر انجام بدن