2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از تنهایی با کسایی ک تو لیست  دوستانم بود و نمیدونم اصلا چرا به هم درخواست داده بودیم پیام میدادم😂😂😂😂😂😂😂

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

😁👍🏻

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

خیلی کارشون زشت بود حتی به احترام این همه کاربر، نکردن یه خبری چیزی بدن بگن چند روز قراره سایت تعطیل بشه، واسه تبلیغ که خوب میتونن حتی تو قسمت اعلان تبلیغ بفرستن!!! 

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

به ایلدا پیام دادم که برا تو هم سایت خرابه؟

خو اخه اسکووول مگه با تو مشکل شخصی داره ک فقط برا تو خراب باشه😂😂😂😆

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

خیلی کارشون زشت بود حتی به احترام این همه کاربر، نکردن یه خبری چیزی بدن بگن چند روز قراره سایت تعطیل ...

بهتره جو سایت اروم شد اگه ادامه میدادن مطمعنن اخرش از بالا سایتو منحل میکردن

خیلی کارشون زشت بود حتی به احترام این همه کاربر، نکردن یه خبری چیزی بدن بگن چند روز قراره سایت تعطیل ...

دقیقا

با شمل موافقم

چیزی به اسم احترام به مشتری،( کاربر) اینجا تعریف نشده

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤