2777
2789

الهی بگردم براش بیماری سخت گرفته

دعا کنین معجزه بشه…ماه بعد تولد دوسالگیشه طفل معصوم

اطرافیان و پدر و مادرش دارن دق میکنن

اگر نماز شب میخونین حالا نه امشب ولی هروقت خوندین براش دعا کنین

دعا کنین خدا معجزه کنه و دل خانوادش شاد بشه

Afsaneh_67 هستم…..هرکسی با من مشکل داره،مشکل گشا ابوالفضل😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت اذانه و الهی ب برکت همین ساعات خوش تولدش بدون درد و مریضی باشه

آمین

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم. بیماری بچه از هرررچیزی سخت تره من حاضرم بدترین دردا رو بکشم ولی یه مو از سر یچم کم نشه. از خ ...

الهی آمین

دقیقا…آدم حاضره خودش هزاران درد بکشه ولی خار تو پای بچش نره

چرا یه بچه به این کوچیکی باید درد به این بزرگی تحمل کنه آخه😔

الهی آمین دقیقا…آدم حاضره خودش هزاران درد بکشه ولی خار تو پای بچش نره چرا یه بچه به این کوچیکی بای ...

حکمت خداس

گاهی پدر مادرا با بچشون امتحان میشن

نمیدونم چرا ولی خب نمیشه کاریش کرد

خدا لباس عافیت. تن تمامی مریض ها بپوشونه مخصوصا مریض مورد نظر شما براش خیلی حمد و شفا بخونید انشالله ...

مرسی عزیز دلم…حتما

انشاالله با دعای هممون خدا دل خانوادشو شاد میکنه

مرسی عزیز دلم…حتما انشاالله با دعای هممون خدا دل خانوادشو شاد میکنه

الهی امین انشالله خدا به خانوادش ببخشه

من نمیدونم شما چه نسبتی با بچه دارید اما یه چله بلدم که خودمم یه بار انجامش دادم به اسم چله ی ایت الله حق شناس کاش اگه میتونید به نیت خوب شدن بچه بخونید یا مادرش بخونه البته شاید مادر از لحاظ روحی تو شرایط خوبی نباشه دستورش تو نت هست بزنین تو نت خیلیا از چله نتیجه گرفتن