2777
2789
عنوان

سلام سگم گمشده

129 بازدید | 10 پست

دیشب سگم گمشده خیلی ناراحتم در باز بوده رفته جلو در یه موتوری اومده برده شوهرم فردا میخواد بزنه تو دوربینه همسایه نگاه کنه پلاکشو برداره بنظرتون پیدا میشه خیلی دوسش دارم مثله بچم میمونه ای خدا توروقرآن دعا کنید فردا پیداش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷،۸ماه پیش گم شد ساعت۵صب تواینستابودم خوابم نمیبردگریه میکردم داغون بودم انگارعزیزموازدست دادم همه مسخرم میکردن اماازحال دلم هیچکس خبرنداش ک همون لحظه دیدم عکسشواستوری کردن گمشده محدوده لادن انگاریک پارچ ابسردریختن روم صب ساعت۸صب رفتم گرفتمش

ارع مرسیی🥺

عزیزم سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و موکلین سوره رو قسم بده ک ای موکلین سوره توحید سگم پیدا بشه ک من بقیه  سوره رو بخونم بعد ک انشالله سگت پیدا شد ادامه سوره رو بخون و یک صلوات بفرست .  یه روسری هم‌گره بزن‌نیت کن ک پیدا بشه ب امید خدا

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█