2777
2789

زوده بابا بچت ۱۰ ساله بشه بعدا اون موقع هم درکت میکنه هم کمکت میکنه حتی کمک هم نکنه درکت میکنه الان بیاری حسودی میکنه رابطش بد میشه با بچه دومت

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

اگه دیر باردار میشی و بچه رو از پوشک گرفتی  زمانش خوبه

ولی من بچه اولم ۳بود ک دومی رو اقدام مردم.اولین بار گرفتم.هم خودم هم پسرم خیلی اذیت شد.دوران بارداری وحشتناک ی رو گذروندم

اصلا سمتش نرو اصلا .من ناخواسته باردار شدم درحالیکه پسرم طفلک یه سالش بود الان پسرم دو نیم سالشه دخترم هشت ماه پدرم درومده رسماً داغون شدم حالا کمک مادرمم هست اصلا وقت واسه شوهرمو و خودم ندارم حتی یه حموم و دستشویی رفتن بخدا تا پسرت مستقل نشده نیار

زود باش داره دیر میشه ، انقدر قشنگ و پر معجزه س

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اگر شرایط مالی و روانی درستی داری اگر میتونی کلاس های آموزشی هنری یا ورزشی ثبت نام کنی حداقل های زندگی رو فراهم کنی کتک نمیزنی ، اعصاب ضعیفی نداری ، درمورد روانشناسی کودک و والدین خیلی خوندی و مدام درحال بروز کردن خودتی اگه قرار نیست تحمیل کنی به بچه هات که حتما راهی که شما میگی برن اگه واقعا میتونی ۱۰۰ خودتو بزاری و فقط به دنیاش نیاری ، حتما بچه دارشو مجددا ✨♥️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

زوده بابا بچت ۱۰ ساله بشه بعدا اون موقع هم درکت میکنه هم کمکت میکنه حتی کمک هم نکنه درکت میکنه الان ...

این حرف کاملا اشتباه

من خودم فاصله سنین با خواهرم ۱۰ سال هست و اون تو کودکی و شیطنت و بچگی رسید و لوس بازیاش و من تو بلوغ و حساسیت های زیاد خیلی باهاش درگیر بودم

بعدم بچه های این دور زمونه کمک حالا مادرت نیستن