یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا سمتش نرو اصلا .من ناخواسته باردار شدم درحالیکه پسرم طفلک یه سالش بود الان پسرم دو نیم سالشه دخترم هشت ماه پدرم درومده رسماً داغون شدم حالا کمک مادرمم هست اصلا وقت واسه شوهرمو و خودم ندارم حتی یه حموم و دستشویی رفتن بخدا تا پسرت مستقل نشده نیار
اگر شرایط مالی و روانی درستی داری اگر میتونی کلاس های آموزشی هنری یا ورزشی ثبت نام کنی حداقل های زندگی رو فراهم کنی کتک نمیزنی ، اعصاب ضعیفی نداری ، درمورد روانشناسی کودک و والدین خیلی خوندی و مدام درحال بروز کردن خودتی اگه قرار نیست تحمیل کنی به بچه هات که حتما راهی که شما میگی برن اگه واقعا میتونی ۱۰۰ خودتو بزاری و فقط به دنیاش نیاری ، حتما بچه دارشو مجددا ✨♥️
❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚