2777
2789

یه مردی تو نی نی سایت با صلوات و دعای فرج تایپیک میزنه و اینجوری دام پهن میکنه برای خانم ها ،منم حقیقتش خیلی از حرفاش خوشم میومد جوریکه یه مدت درگیرش بودم تا امشب فهمیدم وای خدا این چند نفر دیگم سرکار گذاشته

ایدیشو بزار رسواش کن

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا ایدی داره

هر دو را بزار خب

به نی نی یارم اطلاع بده

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
من احمق عاشقش شده بودم

اخه دختر گل ادم ندیده و‌نشناخته از چارتا جمله که عاشق نمیشه....

اتفاقا اونایی که‌قشنگ حدف میزنند برعکسش هستند

کسی که پره نمیتونه درست حرف بزنه

هر گه را اسرتر حق اموختند مهر کردند و دهانش دوختند

دقت کن هر کی میگه من خیلی اینجوریم رو چیزی تعصب داره اتفاقا برعکسه