2777
2789
عنوان

این ویروس گوارشی چیه بچه ها گرفتن

358 بازدید | 15 پست

خسته شدم ده روز بچه هام نصف شب بالا میارن دکتر و درمانم‌ فایده نداشته .الان بالا اورد بردمش‌حموم باز میدونم نهایت تا ساعت هفت استفراغ نمیکنه 🤕

وای پسرم از صبح دل درد داره

وسر درد نکنه ویروس؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی اذیت میکنه این ویروسه من گرفتم نزدیک دو هفته درگیرش بودم تا وقتی ویروس از بدن دفع نشه خ ...

ده روزه خوب نشدن خیلی اسهال و استفراغشون شدیده‌پس کی خوب میشن

ده روزه خوب نشدن خیلی اسهال و استفراغشون شدیده‌پس کی خوب میشن

گلاب به روت من استفراغ نداشتم ولی اسهال خیلی شدید داشتم. انقدر اذیت شدم که نگو هنوز که یادم میفته حالم بد میشه اصلا نمیدونم چجوری توصیفش کنم. شبا چندین بار از درد از خواب بیدار میشدم. حتی دو بارم رفتم زیر سرم بماند که روزای اخر سرما هم خوردم

نگا من ماست و پونه، نوشابه سیاه، کته و ماست زیاد میخوردم

ولی در اخر هر کاری کردم تا ویروس از بدنم دفع نشد کامل خوب نشدم. احتمالا بچه هات تا چند روز دیگه خوب میشن واسه منم دو هفته طول کشید تقریبا

این کاربری از دسترس خارج شده

گلاب به روت من استفراغ نداشتم ولی اسهال خیلی شدید داشتم. انقدر اذیت شدم که نگو هنوز که یادم میفته حا ...

متاسفانه به لبنیات حساسیت دارن.دخترم یکسال و نیمشه خیلی میترسه وقتی بالا میاره جیغ میزنه😔

عزیزم میشه جواب بدی بچه منم دقیقا اینجوری شده چیکار کردین خوب شد😢

,سلام عزیز دلم.ببین فقططططط مواظب باش بدنشون بی اب و ضعیف نشه مخصوصا یی آبی که خطرناک ترین عوارض این ویروسه .شده سرم بزنی شده با قطره چکون اب بدی فقط بهشون انقدرررر مایعات بده ادرارشون زیاد شه.کته بی روغن با ماست،چوب شور،نخودچی شور نمکی ،سیب رنده شده بده شکمشون سفت شه بعدم حسابی تقویت کن.ویروس طولانی مدتیه ولی دوره اش میگذره .من چندبار دکتر بردم.فورازولیدون برا اسهال دادن و محلول او آر اس و اندانسترون برای استفراغ.من زندگیمو شستم هر نیم ساعت استفراغ میکردن چهل روز مریض بودن هنوزم گاهی علائم خفیفش رو میبینم