koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 عنوان دخترم ابله مرغون گرفته،چندروز طول میکشه بریزه بیرون 1088 بازدید | 24 پست اگر بیرون ببرمش مشکلیه،یعنی اذیت میشه؟مادرم میگه قدیمامیگفتن موقع ابله نباید ادم ناپاک ببینه چون جای جوشامیمونه😐واقعا میمونه میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی 1403/01/29 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 منم گرفتم امروز روز ششمهفقط ۳ روز ریخت بیرون الان در حاله خشک شدنه 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
mahr0khhhh عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 486 ۱۰ تا ۲۰ روز طول میکشه خودش نشون بدهو میگن وقتی جوشا ریخت بیرون نباید چشم ناپاک بهش بخوره ولی به نظر من صرفا عقیدس و فکر کنم مطمئن نیستما تا وقتی جوشا نریخته بیرون به کسی ویروس انتقال نمیده
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 منم گرفتم امروز روز ششمه فقط ۳ روز ریخت بیرون الان در حاله خشک شدنه دخترمنم سه روزه گرفته،خیلی زیاد میشه میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 ۱۰ تا ۲۰ روز طول میکشه خودش نشون بده و میگن وقتی جوشا ریخت بیرون نباید چشم ناپاک بهش بخوره ولی به ن ... میگم نکنه واقعی باشه ادم چمیدونه دیگران پاکن یانه،چمیدونم مانفهمیدیم وندیدیم کسی گرفته باشه،ولی دکترگفت دو هفته پیش گرفته الان ریخته بیرون، میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 دخترمنم سه روزه گرفته،خیلی زیاد میشه نه فک نکنم از فردا دیگه نمیزنهتو خودت ابله گرفتی،؟؟ 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 اگه دونه نزده از کجا فهمیدی آبله داره زده دیگه دکتربردم تب وبدن درد داشت باچندتا دونه،الان بیشترشدن میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
0015 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1677 پسر منم گرفته خیلی زیاده میگن آدم ناپاک نباید ببینه بیرونم بردی آوردی حتما غسلش بده نمیدونم چقدر درسته هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 نه فک نکنم از فردا دیگه نمیزنه تو خودت ابله گرفتی،؟؟ فک کنم اره،ولی یه بچه کوچیک دارم یعنی اونم میگیره میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
narsisii عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2293 فک کنم اره،ولی یه بچه کوچیک دارم یعنی اونم میگیره اره احتمالش هست منم از پسرم گرفتم 🌱تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
mahr0khhhh عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 486 میگم نکنه واقعی باشه ادم چمیدونه دیگران پاکن یانه،چمیدونم مانفهمیدیم وندیدیم کسی گرفته باشه،ولی دکتر ... انشالله که چیزی نمیشه ولی اگه احیانا دونه هاش ترکید یا زخم شد این پماد Contractubex بزن که جاش نمونهانشالله زود خوب میشه و دونه هاش کم میمونه
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 پسر منم گرفته خیلی زیاده میگن آدم ناپاک نباید ببینه بیرونم بردی آوردی حتما غسلش بده نمیدونم چقدر درس ... بزرگه دخترم ماشاالله۱۲سالشه،بایدبخودش یاد بدم،شما کاری کردیزودترخوب بشه اخه لامصب فصل امتحاناتم هست میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 انشالله که چیزی نمیشه ولی اگه احیانا دونه هاش ترکید یا زخم شد این پماد Contractubex بزن که جا ... یه پماد کالامین دکتر داده اون خوب نیست؟ میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
mahr0khhhh عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 486 یه پماد کالامین دکتر داده اون خوب نیست؟ اون واسه خارشه ترمیم کننده هم هست ولی خب این فقط ترمیم کنندس واسه اینکه جای زخم نمونه احیانا اگه زخم شد این خوبه