2777
2789
عنوان

چن روز کشید تا شیرتون خشک بشه

1661 بازدید | 18 پست

۱۴روزه بچمو از شیر گرفتم هنوز شیرم خشک نشده چون شیرم کم بود سینم هام پر نشد ولی ۴،۵روزه گز گز میکنه گاهی و ی کوچولو درد میکنه قرصی چیزی هس بندازم خشک شه یا خودش خشک میشه براشما چند روز کشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم ۸ ماهشه یک ماهه که شیرم خشکیده😫🤕هنوز بچم مک میزنه میبینه چیزی نداره یکم گاز میزنه بعد ولش میکنه😔جیگرم براش کبابه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
من بچم ۸ ماهشه یک ماهه که شیرم خشکیده😫🤕هنوز بچم مک میزنه میبینه چیزی نداره یکم گاز میزنه بعد ولش م ...

نمیشه شیرخشک بهش بدی عزیزم خیلی ناراحت شدم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

چجور گرفتی؟ بچت چند ماهشه؟ پسرم 21 ماهشه باید کم کم بگیرمش خیلی ام وابسته است به شیر 😖واقعا استرس دارم😶

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

تا نردیک یک ماه و نیم بعد طبیعیه خشک نشه اگه اذیت میشید باید برید دکتر براتون قرص مینویسه.

کابرگولین یا برموکریپتین. قرص برموکریپتین وحششتناک تهوع آوره کابرگولین هم سخت پیدا میشه ولی شاید نیاز باشه سه تا بخورید اصلا زود خشک میشه. ازمایش پرولاکتین هم میتونید بدید و بر اساس اون دوز دارو تجویز بشه.

من بچم ۸ ماهشه یک ماهه که شیرم خشکیده😫🤕هنوز بچم مک میزنه میبینه چیزی نداره یکم گاز میزنه بعد ولش م ...

یهویی خشک شد؟دارویی مصرف نکردی؟قطره ی شیرافزا امتحان کردی؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چجور گرفتی؟ بچت چند ماهشه؟ پسرم 21 ماهشه باید کم کم بگیرمش خیلی ام وابسته است به شیر 😖واقعا استرس د ...

بزار میوه های فصل بیاد اونموقع بگیر انشاالله 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️