2777
2789
عنوان

افکارم

283 بازدید | 40 پست

وقتی اتفاق بدی می‌شنوم مثلا خیلی بدو وحشتناک در مورد مردن و آتیش گرفتن و این چیزا حالم خیلی بد میشه بعد کارامو عقب میندازم تا اتفاق بدی واسه کسی نیوفته مثلا دکتر اگه وقت گرفته باشم کنسل میکنم !خونرو تمیز نمیکنم و آشپزی نمیکنم!آرایش و تیپ نمیزنم و کلی از کارامو عقب میندازم .......

شماعم این شکلی اید؟

چون مواظبم واسه کسی اتفاق بدی نیوفته با کنسل کردن کارام و انجام ندادنشون !خیلی اذیت میشم هر روز گریه میکنم و خودمو عذاب میدم 

میفهممت شاید باورت نشه اما من واسه همین فکرام دانشگاه نرفتم  سرکار نرفتم

چقد بد !منم آزمون معلمی شرکت نکردم با اینکه میدونستم قبول میشم !

تو چه فکرایی میکنی که اینارو کنسل کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد !منم آزمون معلمی شرکت نکردم با اینکه میدونستم قبول میشم ! تو چه فکرایی میکنی که اینارو کنسل ...

نمیدونم فلانی نمیرع ، فلانی اتیش نگیره 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

دقیقا منم اینجوری ام من زمان دانشگاه اصلا فکر منفی نداشتم  ۷ سال اینجوری ام  الانم فکر م ...

من از بچگیم داشتم اما از بعد کنکور بدترشد الان ۳ساله داغونم   ۲ سال پیش رفتم روانپزشک دارو داد یکی دوماه خوردم تموم شد قرار بو  دوباره برم فکرکنم ، دیکه نرفتم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من از بچگیم داشتم اما از بعد کنکور بدترشد الان ۳ساله داغونم   ۲ سال پیش رفتم روانپزشک دارو ...

پیش روانپزشک میرم دارو میخورم چند سال مشاوره رفتم بدتر شدم

تو به چه چیزایی فکر میکنی؟

پیش روانپزشک میرم دارو میخورم چند سال مشاوره رفتم بدتر شدم تو به چه چیزایی فکر میکنی؟

تا دلت بخاد چرت و پرت 

خب بگو درموردشون چرا نمیگی؟دوس نداری؟

بابا خبیکی یکی بگم؟اتیش برق .رفتن زلزله ،پیر شدن، کور شدن هزاران هزار چیز دیگ واسه یکی مو رنگ نکنم واسه یکی بیرون نرم اه

بابا خبیکی یکی بگم؟اتیش برق .رفتن زلزله ،پیر شدن، کور شدن هزاران هزار چیز دیگ واسه یکی مو رنگ نکنم و ...

تاپیکا منو بی زحمت یه نگاه بنداز میفهمی بدتر از من نیستی

بدتر از من کسی نیست من داغونم  امیدوارم زودتر خوب شی خدانکنه شبیه من شی

بدتر اینع کع همزمان خیانت عم ببینی 

اصلا مرگ بهترین چاره واس منه نمیدونم چزا نمیمیرم ب قول اینا که بهم گفتن جرا نمیمیری راحت شیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز