2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک آبجیم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 31 پست
خدا خودش یکاری کنه ما که داریم دق میکنیم😭😭😭😭

دور از جون عزیزم

الحمدلله که قابل کنترله 

انسولین میزنه دیگه گلم ناراحت نباشین بچه متوجه میشه روحیه شو از دست میده 

خیلی عادی باهاش برخورد کنین تو دلش خالی نشه  فک کنه چه مشکل بزرگی داره 

براش مساله رو عادی جلوه بدین 

توکل به خدا انشالله هیییچ مشکلی براش پیش نمیاد 

چطور شد که متوحه شدین؟ 

چی هست؟چجوری استفاده کنه خیلی داغونیم  دخترعمم ۷ سالگی اینحوری شد بهش انسولین دادن خودشون بعد ...

پیش متخصص طب سنتی ببرین خودش بهتون بگه چیز خاصی نیست ترکیب آرد و سبوس جو هست که تفت دادن منتها خاصیت جو تنظیم قند خونه بعد یه مدت شنیدم از انسولین بی‌نیاز میکنه مریضو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احتمال داره خوب بشه؟ یه هفتس خواب خوراک ندارم کارم شده گریه خیلی ناراحتم اصلا دلم میخواد بمیر ...

خدا بهتون و آرامش بده جانم، همه چیز دست خداست ما انسانها فقط وسیله‌ایم، از خدا بخواین به خواهرتون سلامت کامل هدیه بدن🌺💚 

یهو اینحوری شد

از بچگی ژیاد شیرینی میخورد؟شکلات شیرینی اینا غذا خوردنش وزنش چجوره

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تو این سن غالبا عاملش ژنتیکه «ارثیه» 

من دخترم خیلی شیرینی و ..میخوره خیلیم بد غذاست و لاغر همش میترسم دیابت بگیره۵سالشه.اصلا غذا نمیخوره شایذثد یکبار در ردز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
احتمال  داره خوب بشه مردم از غصه از پا دراومدم😭

من خودم کم کاری تیروییدمو با طب سنتی درمان کردم چیزی که میگن درمان نداره تا آخر عمر باید قرص خورد حتی یه دونه قرصم نخوردم خدارو شکر

توو خدا مراقبش باش

نمیدونم چکار کنم شوهرم گوش نمیده هر شب فروشگاست🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40