2777
2789
عنوان

دعا کنید بچم سقط نشه

208 بازدید | 21 پست

سلام 

دوشب پیش خونریزی کردم و سونو‌گرافی تشخیص هماتوم داد ک اندازش بزرگه69×96 جواب و فرستادم برای دکترم گفته روزی دوبار شیاف استفاده کنم و استراحت کنم و گفتش خطر سقطم هس خیلی میترسم توروخدا دعا کنید، تو سونو گفتن دختره امروز با ذوق لباس سفارش دادم ک دکتر با حرفش منو کشت 😭😭😭😭😭😭😭😭

سه بار خونریزی کردم دوبار شدید یبار کمتر از قبل امروز لک اومده فقط ، ینی دیگ داره تموم میشه؟

خوش باش دمی که زندگانی این است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق شیاف از مقعد بزن خودتو تقویت کن

برنج نمیخورم فقط غذاهای نونی میخورم خیلی بد ویارم

اومدم خونه مامانم موندم استراحت میکنم

نگرلن نباش فقط استراحت مطلق کن و شیاف بزن خدا که بخواد بچه تو بدترین شرایط هم. می مونه. استرس خودش  بدترین چیزه واسه بچه و خطر سقط. ریلکس باش با خوندن قران و دعا و توکل خودت و سرگرم کن  و ارامش داشته باش

برنج نمیخورم فقط غذاهای نونی میخورم خیلی بد ویارم اومدم خونه مامانم موندم استراحت میکنم

ویتامین هاتو مصرف کن

اصلان زیاد راه نرو

بیشتر استراحت

مایعات بخور

هماتوم یاجذب میشه یا دفع

وضعیت یکی دوماه پیش منو داری 

هماتومت به سیسی چقدره؟مال من ۲۷ سیسی بود

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
نگرلن نباش فقط استراحت مطلق کن و شیاف بزن خدا که بخواد بچه تو بدترین شرایط هم. می مونه. استرس خودش&n ...

فقط امیدم ب خداس ب شوهرمم نگفتم خطر سقط هس اگ بفهمه از غصه هیچی نمیخوره

ازوقتی فهمیدم هماتوم دارم اومدم خونه مادرم فقط برای دسشویی رفتن از جام بلند میشم

به اب پز کن بخور برا سقط نشدن خوبع

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
وضعیت یکی دوماه پیش منو داری  هماتومت به سیسی چقدره؟مال من ۲۷ سیسی بود

واسه شما چنروز طول کشید دفع بشه اخرش لکه بینی داشتید؟

ننوشته چن سی سی