2777
2789

من خونگی میخرم کیک خیس و کیک باقلوا رو کیلو ۱۸۰

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قناد خونگی هستم  ولی سوالت رو متوجه نشدم

من میخوام کیک خونگی بفروشم قیمت ها .کیک نسکافه ای.وانیلی ساده .زعفرانی .کیک سیب دارچین .هویج دارچین. هویچ دارچین گردو .کیک خیس اینا هر کدوم قیمت جداشو میخواستم 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
من میخوام کیک خونگی بفروشم قیمت ها .کیک نسکافه ای.وانیلی ساده .زعفرانی .کیک سیب دارچین .هویج دارچین. ...

عزیزم من کلا کیک های عصرونه رو کیلویی ۱۶۰ میفروشم 

کیک تولد روکیلویی ۲۳۰ 

عزیزم من کلا کیک های عصرونه رو کیلویی ۱۶۰ میفروشم  کیک تولد روکیلویی ۲۳۰

کیلویی چند برات درمیاد که ۱۶۰ میفروشی .همه مدل کیک این رقم میفروشی 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
کیلویی چند برات درمیاد که ۱۶۰ میفروشی .همه مدل کیک این رقم میفروشی 

من مواد رو عمده میخرم و سود هم کم میگیرم 

ولی اگه مشتری کیک سفارشی بخواد با مغز زیاد یا میوه بیشتر مثل تارت سیب رو گرون تر میفروشم 

من مواد رو عمده میخرم و سود هم کم میگیرم  ولی اگه مشتری کیک سفارشی بخواد با مغز زیاد یا میوه ب ...

من بیشتر هم به خاطر علاقه زیادی که به شیرینی پزی دارم این کار رو انجام میدم سودش برام مهم نیست 

آره گلم  گفتم که فقط کیک هایی که سفارشی باشه و مشتری بخواد مغز یا میوه بیشتر بزنم رو گرون تر ح ...

میشه بگین برای یک کیلو چقدر هزینه میکنید

همه چی خوب میشه تلاش کن