2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

533 بازدید | 27 پست

سلام   بچه ها   پسرم ۱۰ سال و هشت ماهشه   امروز متوجه شدم  زیر بغلش موهای  ریز دراومده  خیلی نگران شدم  بلوغ زودرس نیست بنظرتون ؟   زوده  خیلی😢☹️

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت خوندم نوشته پسرا از ۱۲ سالگی شروع میشه😢

من یادمه پسرم کلاس چهارم بود ،یکی از دوستاش صداش کلفت شده بود اون زمان این قدر تعجب کردم

ولی خوب طبیعیه دیگه،کم کم شروع میشه حالا یکی زودتر یکی دیرتر

تازه یکی دو سال دیگه موهای کرکی صورتش هم در میاد  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من یادمه پسرم کلاس چهارم بود ،یکی از دوستاش صداش کلفت شده بود اون زمان این قدر تعجب کردم ولی خوب طب ...

پسرشما  چندسالگی  شروع شد؟

تو نت خوندم نوشته پسرا از ۱۲ سالگی شروع میشه😢

من که پسرم ۹سالگی متوجه شدم بردمش دکتر فوق تخصص غدد معاینه کرد آزمایش نوشت نشونش دادم گفت مشکلی نداره،گفت۶ماه دیگه بیارش بردمش معاینه کرد گفت مشکلی نیست گفت۹ماه دیگه بیارش چن ماه دیگه باید ببرمش

ضمنا استارتر من الان خودمم یک پسر ده ساله هم دارم اونم مثل پسر شما زیر بغلش یکم مو داره نگران نباش&n ...

بخدا  مردم از نگرانی. موی کرکیه   خودش هم هنوز متوجه نشده

بخدا  مردم از نگرانی. موی کرکیه   خودش هم هنوز متوجه نشده

نگران نباش ، چیز خاصی نیست ،پسرت هم سن پسر منه دیگه پسر منم همینه بقیه هم همین طورند، برای اینکه مطمئن تر بشی می خوای از مامان دوست هاش هم بپرس

فکر کنم بچه اولتون هست که این قدر حساسی  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم