2777
2789

باید نخود لاک رو آسیاب کنی و بریزی تو بطری سرکه سیب و خوب قاطیش کنی بعد بزاری دو روز بمونه که قشنگ به خورده سرکه بره. بعدش ناشتا دو ق غ خوری بخوری ازش. ولی چون سرکه سیب خالص خیلی تند و تیزه میتونی تو نصف فنجان آب قاطی کنی

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
من  با خیلی کم خوردن 10 کیلو کم کردم و به وزن ایده الم رسیدم ولی بعدش کچل شدم    

اوووف منم دارم کچل میشم کاش یه مولتی ویتامینی چیزی مصرف میکردیم😑😑

وقتی که یه بچه کوچیک دستاشو دراز میکنه سمتت ینی بغلم کن. هیچی اندازه این حال نمیده به آدم...😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهران خوبم،زیرنظرمتخصص تغذیه باشیددکترکرمانی متخصص تغذیه خوبیه

اعمال مایاکارهای ماوسیله اضراربه غیرنبایدباشه اگه ازمن عملی سرزدکه این عمل من به حقوق دیگران لطمه واردکردمن نمی تونم بگم کارهای من به خودم مربوطه 
منم میخوام 5کیلو کم کنم کالری شماری میکنم و ورزش. از وزن 66.800به 64.800رسیدم.بعد نخود لاک گرفتم قاط ...

سلام خانومی

نخود لاک و مصرف کردی؟؟؟

جواب گرفتی ازش؟

توضیح دادنِ این کع چِقَد دوسِت دارم مثع این میمونعْ کع بخام بگم آب چِ مزه‌ایع❤️✨🍃M&M