2777
2789
عنوان

به نامزدم بگم که همسایه شون پشتش حرف های بد زد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی خودتم میدونی مشکل دارن نیازی نیست به خانومه چیزی بگی شاید میخواسته آگاهت کنه

من از دروغ گفتم به زنه که میدونم 

وگرنه چنین چیزایی ندیدم از نامزد و خانوادش 

واقعا؟؟چرا

بخدا برگشت گفت تو باید اونو قهوه ای میکردی و فلان اگه کسی جلو من بدتو بگه میرینم بهش بعد تو میای به من میگی نمیگی ناراحت میشم تو به من اعتماد نداری از این حرفا دیگه 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

متاسفانه نمیشه نیت ادما رو فهمید...یا خیرخواهه...یا اشوبگر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدایی چند سالته اصلا یه دیقه به کارا و رفتارت فکر کن جای اینکه مطمئن بشی از حرفاش گارد گرفتی

خب آخه ما دوسال رل بودیم چنین چیزایی که اون گفت من ندیدم از خانواده و نامزدم

وآسه من بد نمیشه؟ اگه واسه من بد نشه میگم

واسه تو هم بد میشه الان حس میکنی داری خودشیرینی میکنی پیش مادرشوهر و شوهرت در ضمن اول زندگیت حرف نبر و بیار اگر چیزی میگن گوش کن نه تایید کن نه تکذیب با سیاست باش

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟

ماهم وقتی ابجیمو شوهر دادیم یکی از همسایه های دومادمون فهمیده بود شبانه اومد در خونمون و گفت قبول نکنید پسره مشکل داره ،مامانم میگفت راست میگه پدرم گفت از حسادته بعدا فهمیدیم راست گفته و خواهرم تا حدودی بدبخت شد