اصلا به اینچیزا فکر نکن....................یکیشو برو بعد یه مدت میبینی هم روحیت خوب شده هم وزن کم کردی.......تجربه شخصی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اخه میخوام هزینه کنم حداقل ورزشی رو برم که بیشتر موثره
ببین من خودم همینجوری رفتم گفتم کلاس صبح چی دارین ؟گفت تیاریکس.................ثبت نام کردم و رفتم الانم دو سال از اون روز میگذره و من یهو بخودم اومدم دیدم واقعا نتیجه دیدم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ای جانم چقدر خوبه اینطوری حالا من یه کاری بخوام انجام بدم اینقدر در موردش تحقیق میکنم که حد ن ...
ببین برنامه روزانت چیه برو طبق اون ساعت ثبت نام کن.............من کلا لاغر بودم ولی الان همه میگن عالی شدی عضله شدی و اینا.........اثرات دیگشم دیدم........اصلا به کسی هم نگفتم باشگاه میرم چون وقتی نظر بپرسی هی انرژی منفی میدن بهت......من که بعد 1 سال تازه گفتم که میرم باشگاه