2777
2789
عنوان

مزاحمت همکلاسی پسر با من که متاهلم

1835 بازدید | 44 پست

تو دانشگاه عصر بود هیچکس نبود تو سالن رو صندلی تکیه داده بودم یکم پاهامو باز کرده بودم از هم هکلاسی پسرم رد شد گفت درست بشین فلانی)با اسم کوچیک( چرا یکار میکنی برات حرف در بیارن

من همینجور موندم حس هرزه بودن پیدا کردم

تازه متاهل هم هستم اینجور گفت

شما بگین خیلی کار اشتباهی کردم یا اون عوضیه؟

همش هم با اسم کوجیک صدام میکنه با اینکه محجبم و هی شوخی های الکی میکنه و جلو من میاد با پسرا میاد از من میگه خیلی معذبم بخصوص که ادم لاشی ای هم هست چیکار کنم من

سنشم ۱۰سال بیشتره از من

همگروهیمه نمیتونم دعوا باهاش راه بندازم چون باید باهم کار کنیم منطقی چیکار کنم دعوا نشه

مصداق مزاحمته این کارا درسته؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بگم مراقب رفتارات باش ناراحت نمیشی؟؟

منم متاهلم ولی حد و حدود همکلاسیام مشخص شده 

اول فامیلیمو با پیشوند خانم صدامیکنند

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

اگه بگم مراقب رفتارات باش ناراحت نمیشی؟؟ منم متاهلم ولی حد و حدود همکلاسیام مشخص شده  اول فام ...

چیکار کنم میشه دقیق بگین

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
به خودت مربوطه پای بسته با باز جامعه ی محدود و مرد سالار همینه اه اه نه حد میدوننن نه ادب و شعور د ...

کامنت بالا دارن میگن کرم از خودته و تقصیر خودته حق داشته اینو گفته:/

تقصیر خودته رو دادی بهش ده بار میگفتی خانوم فلانی هستم خودشو جمع میکرد بعدم شما که محجبه هستی یکمم حیا داشته باش تا مرد نامحرم میاد تو سریع خودتو جمع کن که این حرفا حتی تو ذهن کثیفشم نیاد چه برسه به زبونش بیاره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اصلا نمیتونم تصور کنم یه خانم در مکان عمومی پاهاش رو باز بذاره بشینه !!!!من اصلا محجبه نیستم ولی هرگز این کار رو جلوی اقایون انجام نمیدم. گفتی محجبه ای ولی میدونی حجاب فقط به مو نیست؟

الحمد لله کما هو اهله

بعضیا که عادتشونه با همه راحتن ولی احساس من اینه یجورایی حس بزرگی بهش دست داده خواسته بهت تذکر بده مدل گفتنش درست نبوده ولی احتمالا نیتش بد نبوده اگه احساست بده همونجا بهش چش غره میرفتی و اینکه کارا و رفتارایی که ممکنه برات باعث حرفو حدیثه رو  انجام ندی و با کسی صمیمی نشی سرسنگین باش با همه مخصوصا با این پسره