2777
2789
عنوان

خسته شدم از مجردی

84 بازدید | 4 پست

واقعا من هیچ کم و کسری ندارم بیرون رفتم همه با دوستا عشق حال کردن کلاس رفتن ولی همیشه یه حس تنهایی میکنم چقد با رفقا بیرون رفتن چقد کلاس رفتن چقد خودمو سرگرم کردن الکی واقعا دیگه مجردی دوس ندارم ازین زندگی بی هدف خسته شدم هر کی میکنم حس میکنم بیهودس بازم بحد اونایی ک ازدواج کردن نمیرسم‌ خوشگل خوشتیپم هستم خاستگارم زیاد داشتن ولی اونی ک می خوام پیدا نشد فک نمیکردم باید تنهایی قبول کنم‌یه مدت ب فکر ازدواج بودم زیاد بعد دیدم خبری نی گفتم رل اینا بگیرم اونجا هم چیز خاصی پیدا نکردم در نهایت گفتم تنهاییو عشقه . ولی این مدت باز تنهایی عشق حال باز کم اوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک ۳۲ سالمه چی بگم  به قدری روحیم خراب شده ....

تقصیرت نی 

نمیدونم واقعا چرا 

خیلی سعی کردم تنهاییو قبول کنم ولی امروز یهو باز فکرش اومد و انرژی منفی 

دوس داشتم با عشق زندگی کنم حداقل طرفمو دوس داشته باشم موردام یا من میخواستم اونا نمیخواستن تو رل زدن 

یا خاستگارام یه مشکلی داشتن سخت پسندم نبودم یه شخص معمولی خواستم 

من ک ۳۲ سالمه چی بگم  به قدری روحیم خراب شده ....

بعد میدونی چیع انواع هنرها هم داشته باشی صدنفر هم ازت تعریف کنه باز اون انرژیرو نمیگیری اعتماد بتفسرو نمیگیری