ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 عنوان خیلی دهن لقم 69 بازدید | 9 پست یذره پول داشتم میخواستم به شوهرم نگم پول دارم ولی سوتی دادمخاک تو سرم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1403/01/28 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6645 خسته نباشی گلم❤️ خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 خسته نباشی گلم❤️ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 واقعا منم همینم چطوری خودمون رو اصلاح کنیم؟؟؟؟ اره به خدا خیلی اخلاق بدیه وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 واقعا منم همینم چطوری خودمون رو اصلاح کنیم؟؟؟؟ برای اولین بار میخواستم سیاست به خرج بدم نشد وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
بهاری_۳۲ عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1144 برای اولین بار میخواستم سیاست به خرج بدم نشد درکت میکنم من البته مجردم اما همیشه به خونوادم لو میدم اه چه اخلاق بدیه من حتی کار اشتباهم بکنم مثل خرا میام اعتراف میکنم بدم میاد از این اخلاقامباز تو خوبه فقط پولت رو گفتی 🥲
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 درکت میکنم من البته مجردم اما همیشه به خونوادم لو میدم اه چه اخلاق بدیه من حتی کار اشتباهم بکنم مثل ... آخه مردا پرو هستن .نباید بدونن پول داری وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
بهاری_۳۲ عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1144 آخه مردا پرو هستن .نباید بدونن پول داری بیا قول بدیم از این به بعد نگیم 🥲😅
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 بیا قول بدیم از این به بعد نگیم 🥲😅 امیدوارم تغییر کنیم خیلی پشیمونم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم