2777
2789
عنوان

سلام میشه بتا مو ببینن خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 175 پست
مبارک باشه عزیزم  ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری🌹

مرسی عزیزم 

شما هم باردار هستین؟

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم  من هنوز آزمایش ندادم  بعدش باید برم دکترم.... 🥴🥴🥴 اصلا حال ندارم

برای شما هم مبارک باشه به سلامتی بغلش بگیرین 

اوایل طبیعی حالتون منم همینم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
برای شما هم مبارک باشه به سلامتی بغلش بگیرین  اوایل طبیعی حالتون منم همینم

ممنون عزیزم 

من فقط دلم شیرینی میخواد، میترسم دیابت بگیرم دیگه🥴

قبلا اصلا از شيرينی خوشم نمیومد، نهایت یکی 

ممنون عزیزم  من فقط دلم شیرینی میخواد، میترسم دیابت بگیرم دیگه🥴 قبلا اصلا از شيرينی خوشم نمی ...

اره تو بارداری همه چی طبیعی منم تو بارداری قبلم شیرینی دوست داشتم البته بچم هم پسر بود 

من تو بارداری قبلم از کله پاشه خوشم میومد بااینکه قبل اون حالم بهم میخورد از بوش 😕😅تو بارداری همه چی طبیعی

اره تو بارداری همه چی طبیعی منم تو بارداری قبلم شیرینی دوست داشتم البته بچم هم پسر بود  من تو ...

من سر دوتا دخترام فقط ترشی میخواستم و فقط زیر سِرُم بودم از ویار زیاد و تهوع

این فقط گشنم میشه 

اره تو بارداری همه چی طبیعی منم تو بارداری قبلم شیرینی دوست داشتم البته بچم هم پسر بود  من تو ...

اصلا پریشب اینقدر تو خوردن شیرینی افراط کردم و با ولع میخوردم 😂که همسرم تعجب کرده بود

الانم دوباره شیرینی خریده 

میگه همون ویار داشتی بهتر بود🤣🤣🤣 خرجت بالاست

من سر دوتا دخترام فقط ترشی میخواستم و فقط زیر سِرُم بودم از ویار زیاد و تهوع این فقط گشنم میشه  ...

میگم که احتمالا پسر انشاالله هرچی به صلاح همون بشه منم بچه دوم و لی پسرم فوت کرد به خاطر یه مشکل ژنتیکی برام فرقی نمیکنه هرچی باشه فقط سالم باشه 

اصلا پریشب اینقدر تو خوردن شیرینی افراط کردم و با ولع میخوردم 😂که همسرم تعجب کرده بود الانم دوباره ...

عزیزم به منظرم زیاد بیش از حد نخور وزن زیاد میره بالا مخصوصا شیرینی منم 16کیلو اضاف کردم یه کیلو هم کم نشد الان از 70 هستم باردار شدم میترسم وزنم زیاد بره بالا 

میگم که احتمالا پسر انشاالله هرچی به صلاح همون بشه منم بچه دوم و لی پسرم فوت کرد به خاطر یه مشکل ژنت ...

عزیزم 🌹 ان شاءالله به سلامتی فرشته رو بغل بگیری🙂

من پارسال همین موقع 11 هفتگی سقط کردم 

دخترام خیلی غصه خوردن

اینو هنوز بهشون نگفتم 

ان شاءالله تو 3_4 ماهگی میبرمشون سونوگرافی

عزیزم 🌹 ان شاءالله به سلامتی فرشته رو بغل بگیری🙂 من پارسال همین موقع 11 هفتگی سقط کردم  دخت ...

چند سالشون دختراتون انشاالله که این کوچولو بمونه برات  

عزیزم به منظرم زیاد بیش از حد نخور وزن زیاد میره بالا مخصوصا شیرینی منم 16کیلو اضاف کردم یه کیلو هم ...

آره به خودم قول دادم دیگه پرخوری نکنم

4 ماه قبل 62 بودم، با رژیم و باشگاه رسیدم 55

الان باردار شدم، دوباره دارم میرم بالا

آره به خودم قول دادم دیگه پرخوری نکنم 4 ماه قبل 62 بودم، با رژیم و باشگاه رسیدم 55 الان باردار شدم ...

خیلی سخته پایین اوردن وزن من بعد بارداری قبلم افسرده شدم نتونستم رژیم ورزش کنم ولی ایندفعه وزنمو میارم پایین بعد زایمان

ممنونم عزیزم 🌹 11 سال و 9 سال همش میگن تو در حقمون ظلم کردی، فقط 2 تا بچه ایم🥴 گفتن این باشه آخ ...

ای جان انشاالله به سلامتی دنیا بیاد  خوبه سن دختر هاتون هم کمک حالت میشن زیاد خسته نمیشی