الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم تا اونجایی که میدونم نستیم ولی تو یه شهر زندگی میکنیم و اصلا این بیماری که پسرم داشت ر ...
برای این پرسیدم چون همش به ما میگفتن ازدواج فامیلی خطرناکه ، بااین حال درغریبه ها هم مشکل ژنتیکی اتفاق میوفته ، ولی خیلی از فامیلامون که ازدواج فامیلی کردن بچه هاشون سالمه ، همه این اتفاقات دست خداست ان شاءالله خدا برامون خوب بخواد الهی آمین
خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم
برای این پرسیدم چون همش به ما میگفتن ازدواج فامیلی خطرناکه ، بااین حال درغریبه ها هم مشکل ژنتیکی اتف ...
اره تو فامیل های ما هم فامیل نزدیک هستن و هیچ مشکلی نداره ولی عمه خودم با پسر عموش ازدواج کرد و پسر اولش مشکل داشت البته مشکلی ذهنی بود نپرسیدم مشکلش چی بود
انشالله خدا این بار بهمون کمک کنه
💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه 🤍🌱