2777
2789
عنوان

سلام میشه بتا مو ببینن خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 175 پست
چالش عکس کودک😍 شماره80 https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF بیشترین لا ...

عزیزم رای دادم❤

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی سوی صدای قلب قشنگشو بشنوی؟

سلام عزیز دلم خوبم مرسی خودت چطوری خوبی نه هنوز نرفتم   یازدهم وقت گرفتم ایشالا برم هنوز برای قلب زود 

راستی پیش دکتر نرفتی برای ازمایش های قبل بارداری اینا

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
سلام عزیز دلم خوبم مرسی خودت چطوری خوبی نه هنوز نرفتم   یازدهم وقت گرفتم ایشالا برم هنوز برای ق ...

باشه عزیزم ان شاءالله به سلامتی ،

منظورت پاپ اسمیر و قند و ایناست؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
باشه عزیزم ان شاءالله به سلامتی ، منظورت پاپ اسمیر و قند و ایناست؟

اره  کم خونی  هپاتیت اینارو چک میکننن

اره  کم خونی  هپاتیت اینارو چک میکننن

آره این آزمایش هارو گرفتم ، نرمال بود ، فقط قندم لب مرز بود که الان سه ماهه قند  نخوردم خیلی رعایت کردم 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
میگم شما با همسرتون  اصلا نسبت فامیلی حتی خیلی دور هم ندارید؟

نمیدونم تا اونجایی که میدونم نستیم ولی تو یه شهر زندگی میکنیم  و اصلا این بیماری که پسرم داشت رو نداریم تو شهرمون  

نمیدونم تا اونجایی که میدونم نستیم ولی تو یه شهر زندگی میکنیم  و اصلا این بیماری که پسرم داشت ر ...

برای این پرسیدم چون همش به ما میگفتن ازدواج فامیلی خطرناکه ، بااین حال درغریبه ها هم مشکل ژنتیکی اتفاق میوفته ، ولی خیلی از فامیلامون که ازدواج فامیلی کردن بچه هاشون سالمه  ،  همه این اتفاقات دست خداست ان شاءالله خدا برامون خوب بخواد الهی آمین 

برای این پرسیدم چون همش به ما میگفتن ازدواج فامیلی خطرناکه ، بااین حال درغریبه ها هم مشکل ژنتیکی اتف ...

اره تو فامیل های ما هم فامیل نزدیک هستن و هیچ مشکلی نداره ولی عمه خودم با پسر عموش ازدواج کرد و پسر اولش مشکل داشت البته مشکلی ذهنی بود نپرسیدم مشکلش  چی بود  

انشالله  خدا این بار بهمون کمک کنه 

اره تو فامیل های ما هم فامیل نزدیک هستن و هیچ مشکلی نداره ولی عمه خودم با پسر عموش ازدواج کرد و پسر ...

سلام عزیزم حالت خوبه ، چه خبر ، نی نیت اذیت نمیکنه 

راستی سونو کردی

سلام عزیزم حالت خوبه ، چه خبر ، نی نیت اذیت نمیکنه  راستی سونو کردی

سلام مرسی  

بله سنو رفتم  خدارو شکر اوکی بود فقط گفت هماتوم قدیمی هست  

سرما خوردم بد جوری سرفه میکنم   اگه خوب نشم شنبه برم دکتر  

حال خودت چطوره  علایمی نداری 

پریود های قبلت  منظم؟ 

سلام مرسی   بله سنو رفتم  خدارو شکر اوکی بود فقط گفت هماتوم قدیمی هست   سرما خوردم ...

خداروشکر سونو خوب بوده 

هماتوم نمیدونم چیه ، مراقبت کن ان شاءالله زود خوب بشی  ، منم در اقدامم ، ۱۴ روز دیگه موعد پریودمه ، انقد استرس دارم بعضی وقتا از فکرش انقد عصبی میشم تودلم کلی حرف بار خودم میکنم که چرا دوباره اقدام به بارداری میکنم ، خیلی روزای بدی رو دارم میگذرونم 

سلام مرسی   بله سنو رفتم  خدارو شکر اوکی بود فقط گفت هماتوم قدیمی هست   سرما خوردم ...

بله پریودام منظمه هرماه یا دو روز  جلومیندازم یا دو روز عقب 

راستی به آزمایشگاه و دکتر خبر دادید بارداری ، چیز خاصی نگفتن؟ 

داروی خاصی نگفتن مصرف کنی ؟

فولیک اسید ۵ میلی میخوری یا  ۱ میلی