2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاین لطفا؟

132 بازدید | 9 پست

سلام.من یه مشکلی دارم که باید سالی دوبار چکاپ بشم.برای این کارم میرم پیش یه دکتر از فامیلای نزدیکمون.تا حالا دوبار رفتم و اصلن ازم پول نگرفته.یه بارش حدود دویست و خورده ای یه بارم صدو خورده ای.البته این پولا واسش چیزی نیست ولی من دوست ندارم زیر دین بمونم.ای دفعه به نظرتون چیکار کنم اگه بازم نگرفت؟ سکه بگیرم ببرم براش؟ چه جوری بدم بهش؟ چی بگم اصلن؟ رومم نمیشه.فک کنم ناراحتم بشه.ولی واقعن دوست ندارن زیر دین باشم.یکی دوبارم که نیست.سالی دوباره.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته دستش واقعن درد نکنه ولی من معذب میشم. دفعه هم گفت دفعه بعد میگیرم ولی نگرفت

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
درسته دستش واقعن درد نکنه ولی من معذب میشم. دفعه هم گفت دفعه بعد میگیرم ولی نگرفت

فاميل نزديكته البته نه مه وظيفه اش باشه واقعا لطف و انسانيتش زياده مسلما شما هم بهشون ميگي كه خساب كنه اما جور ديگه تشكر كن اگه بچه داره يه كادوي خوب براش بگير اگه خواستي شام ببريدشون يه رستوران عالي روز پزشك حتما بهش تبريك بگو 

ودرنهايت چقدرخوبه كه همچين فاميل شريفي داري ❤️❤️👏🏼❤️