2777
2789

سلام  میشه من داستانمو تعریف کنم ، شما راهنماییم کنین ؟

من یکی از شهرای شمالی زندگی میکردم

سال پیش تهران دانشجو شدم ، از همون ترم اول یکی از پسرامون که دو سال ازم کوچیک تر بود بهم پیام داد و کم کم ابراز علاقه کرد بهم ، اما از لحاظ قیافه و وضعیت خانودگی و حتا شخصیتی و رفتاری باب میلم نبود واسه همین خواستم دوستانه باشه همه چیز و نمیخواستم وارد ارتباط عاشقانه بشم باهاش ولی این پسر هر بار من مریض میشدم ، کلی میوه و دارو میورد همه ی کارای منو با اصرار خودش انجام میداد و نمیذاشت هیچجا تنها باشم . به بهانه های مختلف همش کادو های مختلف میگرفت برام و خیلییی منو حمایت میکرد خلاصه

من چون میدونستم به لحاظ قیافه و مالی و خانوادگی خیلی با من اختلاف داره و خانوادم هیچوقت نمیذارن با همچین ادمی ازدواج کنم ، بهش همیشه میرسوندم اینو که اینکارارو نکنه چون من نمیتونم انتظاراتشو براورده کنم ، 

ولی یهو از ۴ ماه پیش نمیدونم چی شد انگار منم وابسته ی محبتا و حمایتاش شدم و رابطمون شروع شد و پیش رفت 

ولی الان چند وقته  سر مسائل مختلف همش دعوا داریم و همش مسائل کوچیک رو بزرگ میکنه ، قبلا که میخواست منو به دست بیاره هر بار میگفتم با هم نباشیم کلی گریه و التماس میکرد منم دلم رحم میومد و میموندم کنارش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان که باهم وارد رابطه شدیم و یه سری اتفاقا متاسفانه بینمون افتاده ، رفتاراش عوض شده دیگه اون اهمیتی که میداد سر هربار مریض شدنم رو نداره یا مثلا از دو روز پیش که بحث کردیم برعکس همیشه دیگه اونجوری سراغمو نگرفته 

و منی که با این پسر از روی دلسوزی بودم الاااان دارم میمیرم انقدر حالم بده و شب و روزم فقط دارم گریه میکنم 

میشه راهنماییم کنین و کمکم کنین و نظرتونو بهم بگین که من باید چیکار کنم الان

الانم خیلی قاطعانه کات کن بدبخت میشی.مطمئنا دوباره میاد گریه و التماس ولی تمومش کن.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من چون میدونستم به لحاظ قیافه و مالی و خانوادگی خیلی با من اختلاف داره و خانوادم هیچوقت نمیذارن با ه ...

هیچوقت یادم نمیره استاد تو همون ترم اول به هممون گفت با ترحم و دلسوزی ازدواج نکنید و وارد رابطه نشید راست هم میگفت 

خانوما هیچوقت با پایین تر از خودتون ازدواج نکنید  این آدما اصلا قدر دان شما نیستن و نخواهند ...

شما تجربه ای دارین یا دور و برتون همچین موردی دیدین عزیزم ؟ 

میشه تعریف کنین برام

الانم خیلی قاطعانه کات کن بدبخت میشی.مطمئنا دوباره میاد گریه و التماس ولی تمومش کن.

اره با اینکه الان حالم خیلیییی بده 

ولی خودمم حس میکنم اشتباهه ولی میتونم دلیل شما هم بدونم   

اینکه بدونم چرا به نظر بقیه غلطه خیلی کمکم میکنه با خودم کنار بیام

اره با اینکه الان حالم خیلیییی بده  ولی خودمم حس میکنم اشتباهه ولی میتونم دلیل شما هم بدونم & ...

چون داره اذیتت میکنه بعدن باهاش جدی بشی ممکنه باش ازدواج کنی اخلاقش گند باشه روزی هزار بار حسرت بخوری که چرا اینو قبولش کردی. یا اینکه ازدواجم نکنی چند سال کش پیدا میکنه و درگیر جنگ اعصاب میشی و گزینه هات رو از دست میدی.مثل مواده ترکش کن همه چیشم پاک کن و بلاک .التماساشم باور نکن تا تموم شه بری دنبال زندگیت.چندماه بعد خوب میشی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

چقد بی جنبه 

مردا همینن تا بدستت نیوردن دنبالت میدوئن همین که بفهمنن توهم دوستشون داری اینجوری‌میشن‌ انگار عقده ای شدن میخوان تلافی کنن بنظرم توهم بیخیالش شو محلش نده بی تفاوت باش بزار حس کنه داره از دستت میده ببین باز برات تلاش میکنه یا نه اگه تلاشی نکرد جدا شو 

بعدشم شما درس داری با این روابط لطمه نزن ب ایندت قطعا تلاش کردی دانشگاه قبول بشی پس با این روابط اینده‌و تلاشتو بیهوده نکن فقط ب درس و پیشرفتت فکرکن خیلی ادمای بهتر با لول بالاتر سرراهت میان من بودم بیخیالش میشدم و تمرکزم روی چیزای مهمتر میزاشتم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...