2777
2789
عنوان

رفیق

93 بازدید | 14 پست

من یه انسان بالغم ولی هنوز نتونستم دوستی پیدا کنم که بعد از یه مرحله ای باهام بمونه تعجب میکنم مثلا بعضیا میگن من یه دوست دارم که از دوران دبیرستان تا امروز که بچه داریم باهامه و ترکم نکرده ،من هر دوستی که پیدا میکنم بعد از یه مرحله ای میره مثلا تو دبیرستان یه دوستی داشتم بعد که رفت دانشگاه و اینا بدون اینکه حرفی پیش بیاد منو از بین فالوراش بیرون کرد و خودشم از بین فالورام بیرون رفت من چیزی نگفتم و کلا رابطه قطع شد یا تو دانشگاه یه دوستی که فکر میکردم صمیمیه تا چند وقت پیش با هم بودیم ولی از قبل عید تا الان بهش چند باری زنگ زدم حالشو بپرسم جواب نمیده😐😂نمیدونم چرا ,والا من نه پولی از کسی غرض میگیرم نه کسی رو مجبور به کاری میکنم فقط حال و احوال میکنم و از اتفاقات روز حرف میزنم نمیدونم چرا اینجوریه.

انگار که کسی که فکر میکنیم صمیمیه صمیمی نیست و کسی که فکر نمیکنیم صمیمیه صمیمیه.

البته خب دوستا معلومه که ادمو ول میکنن ولی اینکه مثل بقیه نبوده که با دوستام برم خرید و باشگاه و خونشون و اینا فقط یوقتی رفتم پارک باهاشون در حد یک ساعت و تلفنی بعضی. وقتا صحبت کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.