2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای گلم منم شوهرم مشکل داشت هم تعدادش۳ میلیون و هم حرکتش صفر و آذر ماه عمل کرد الان خدا رو شکر ۲ ماهه بازدارم اومدم بگم نا امید نباشین ان شالله همگی به زودی باردار شین

من اهل شهرستان انار دراستان کرمان هستم الان تیر بیاد5سال اقدام هستم تا حالا همش یزد میرفتم دکتر همش میگفتن تخمدان pco لاپرا شدم آی یو آی کردم نتیجه نگرفتم اصلا نمیگفتن شوهرم مشکل داره حالا رفتم کرمان پیش یه دکتر دیگه سر ضرب گفت مشکل از شوهرم هست وتو آزمایش نشونم داد وشوهرمو فرستاد پیش دکتر علی پناهی دکتر اورولوژی در رفسنجان 

شوهرم رفت پیشش گفتن آره مشکل داره و به مدت 50روز دارو بهش دادن 

خود دکتر زنان گفت جنسینگ بگیرم بهش وپودرکنم صبح تا صبح بدم بهش بخوره وقتی پیش دکتر اورولوژی رفت کپسول جنسینگ بهش داد 

من اهل شهرستان انار دراستان کرمان هستم الان تیر بیاد5سال اقدام هستم تا حالا همش یزد میرفتم دکتر همش ...

رقیه کدوم دکتر رفتی منم یزد نگفتن مشکل شوهرته چندتا سقط کردم الان مهناز عالی میرم پناهی هم رفتم 

خدایا شکرت  انما امره  اذا  اراد شیئا ان یقول له کن فیکون   خدایا دل همه منتظرا رو شاد کن  
یکی ازپست هاتو انتخاب کن  بالای پست عکس مداد هست ویرایش پسته بزن  کل پستت رو حذف کن و اس ...

ملی جون نمیدونم چرا نمیشه فقط بعضی پستا قابلیت تغییر رو داره بقیه نه 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

داروها همسرم که پناهی داد...فارماتون ....موتیلیتی بوست..پنتوکسی فیلین 400.....کلومیفن.....فرتیل.....ال کارنتین...ویتامین ای.. ال کارنتین بخاطر درد معدش نتونست بخورد

خدایا شکرت  انما امره  اذا  اراد شیئا ان یقول له کن فیکون   خدایا دل همه منتظرا رو شاد کن  
داروها همسرم که پناهی داد...فارماتون ....موتیلیتی بوست..پنتوکسی فیلین 400.....کلومیفن.....فرتیل..... ...

همه اینارو چجوری تو یه روز میدید به شوهراتون 

شوهرمن روزی 3 تا قرص میخوره ناراحته میگه زیاده 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی