لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 عنوان خانمایی که همسراشون برای بارداری مشکل دارن یا داشتن بیاید باهم باشیم واز تجربیات هم استفاده کنیم 7776 بازدید | 217 پست سلام بیاید باهم باشیم تااز تجربیات هم استفاده کنیم خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 1396/03/15 | 09:54 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 از خودم شروع می کنم 1 سال ونیمه اقدامم مرکز ناباروری آز دادیم مورفولوژی 2 در صد کلاس آ وب 10 درصد تعداد خوب بود خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 دکتر قرص کیوتن پلاس دادخودمم قرص سلن پلاس وال کارنیتین خریدم هرروزاز هرکدوم 1 دونه یه دوره حجامت وزالو هم انجام دادیم اول مرداد ماه هم میخوایم آزمایش بدیم ببینیم چطورشده وضعیت خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 تعریف قرص های فرتیل اید وموتیلیتی بوست رو زیاد شنیدم بعدآزمایش وضعیت مشخص بشه ان شاالله میخوام اینارو بخرم به امیدخدا خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
آفتاب_گردون عضویت: 1392/08/19 تعداد پست: 5106 منم تو آخرين إزمايش شوهرم مورفولوژي ٢درصد بودولي قبلا همه چيزش مشكل داشتالان فرتيل ايد ميخوره خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
آفتاب_گردون عضویت: 1392/08/19 تعداد پست: 5106 فقط يه چيز رو هيچوقت نفهميدمشوهرم هر دفعه آز ميده جوابش يه جورهيبار همه چيزش مشكل دارهيبار تعداد يبار سرعتمن گيج شدم خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 فقط يه چيز رو هيچوقت نفهميدم شوهرم هر دفعه آز ميده جوابش يه جوره يبار همه چيزش مشكل داره يبار تعد ... عزیزم چندوقته فرتیل اید میخورن؟؟شایدداروها روش تاثیرهای متفاوت میزارن خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 فقط يه چيز رو هيچوقت نفهميدم شوهرم هر دفعه آز ميده جوابش يه جوره يبار همه چيزش مشكل داره يبار تعد ... اگه میتونی کنارفرتیل اید موتیلیتی بوست هم بخر مکمل فرتیل هست برای افزایش تحرک خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
توت_فرنگی_جون عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 1874 پروفرتیل هم خوبه. شوهر منم مورفولوژیش ۳ درصد نرماله هر وقت خدا بخواد مامان میشم
آفتاب_گردون عضویت: 1392/08/19 تعداد پست: 5106 عزیزم چندوقته فرتیل اید میخورن؟؟ شایدداروها روش تاثیرهای متفاوت میزارن يك هفته اس خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
آفتاب_گردون عضویت: 1392/08/19 تعداد پست: 5106 پروفرتیل هم خوبه. شوهر منم مورفولوژیش ۳ درصد نرماله تو مركزي كه من برا درمان ميرم يكي از ماما ها ميگفت شكل اسپرم بعضي مواقع با دارو خوب نميشه بستگي داره دمبش مشكل داشته باشه يا سرش خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 پروفرتیل هم خوبه. شوهر منم مورفولوژیش ۳ درصد نرماله تو رنج آزمایشگاهی که ما میریم 4 درصدوبالاتر نرماله خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
لیلی_بلا مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 تو مركزي كه من برا درمان ميرم يكي از ماما ها ميگفت شكل اسپرم بعضي مواقع با دارو خوب نميشه بست ... خب کدومش راحت تره درمانش؟؟ خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
آفتاب_گردون عضویت: 1392/08/19 تعداد پست: 5106 تو رنج آزمایشگاهی که ما میریم 4 درصدوبالاتر نرماله اره عزيزم تو مركزي كه من ميرم هم ٤درصدهولي يزد قبلا ميرفتم فكر كنم ده درصد بودمن نميفهمم چرا رنج ازمايشگاهها با هم فرق داره؟!!! خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
توت_فرنگی_جون عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 1874 ما رویان رفتیم ۴ درصد بود نرمال هر وقت خدا بخواد مامان میشم